Sociální sítě
Nahoru

Minerály a drahé kameny stále lákají

Je to až neuvěřitelné, ale popularita minerálů a drahých kamenů u nás stále roste. Řeč není pouze o diamantech, ale například od českých vltavínech, rubínech, ale také daleko běžnějších kamenech, jako jsou různé křemeny. Ty, stejně jako mnoho dalších, budou vystaveny v hojném počtu na podzimním veletrhu Geosvět, s podtitulem Minerály a drahé kameny. Ten se bude konat o víkendu od 23. do 24. února 2019 v pražském hotelu Olympik Congress. O pozornost zde bude žádat několik desítek vystavovatelů z České republiky i ze zahraničí.

Vystavovatelé budou nejenom nabízet minerály, drahé kameny, zkameněliny a umělecké šperky, ale někteří z nich budou k dispozici pro privátní sběratele, kteří si zde mohou nechat ocenit své sbírky – a to samozřejmě bezplatně. U této oblíbené služby oceňování pravosti drahých kamenů bude přítomen soudní znalec. Na internetu jsou na prodej tisíce minerálů a drahých kamenů, možnost na vlastní oči se přesvědčit o jejich kvalitě a původu přímo u prodejce se nabízí ale jen na veletrhu.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.