Sociální sítě
Nahoru

Jak si dopřát originálního Valentýna?

Plánujete dnešní večer strávit v duchu lásky či vášně? O romantickou atmosféru se Vám postará Lepší.TV – moderní způsob sledování televize přes internet, který je doslova luxusním zážitkem. 96 TV stanic včetně 4 TV stanic pro dospělé, 219 romantických filmů v archívu, funkce, které Vám umožní přetvářet vysílání podle vlastních potřeb, a navíc teď za 1 Kč na měsíc včetně 3 kanálů HBO. To je ta nejlepší volba pro letošní Valentýnský den …

Na unikátní funkce, jakými disponuje Lepší.TV, můžete u klasického lineárního vysílání zapomenout. Možnost pustit si právě vysílaný film od úplného začátku, aniž byste litovali toho, že Vám z něj uteklo již 20 minut, přetáčení pořadů, když Vás nebaví nudné pasáže, pauza ve chvílích, kdy si chcete odskočit do ledničky pro novou láhev šampaňského nebo zpětné sledování celých filmů pro ty, co nestíhají, je u Lepší.TV standardem a umí toho mnohem více.

Za luxusní cenu získáte nejen skoro stovku TV stanic, ale k dispozici budete mít i sekci „To nejlepší z TV“, kterou si zaručeně oblíbíte. Ušetří Vám totiž spoustu času, protože v přehledné nabídce zde najdete to nejlepší, co se v televizi odvysílalo. Takže už žádné starosti se stahováním nebo půjčováním filmů. Stačí si vybrat z pohodlí domova a nabídky více než 650 filmových titulů, sportovního adrenalinu nebo třeba všech dílů oblíbených seriálů. A Lepší.TV Vám na to přispěje celými 30 dny zpětného shlédnutí, což je opravdu bezkonkurenční doba.

Nespornou výhodou také je, že Lepší.TV můžete sledovat kdekoliv, kde máte k dispozici internetové připojení. Ať už v notebooku v posteli, tabletu u bazénu nebo klidně mobilu cestou do práce. Pokud třeba ještě v kuchyni nemáte chytrou televizi (tzv. Smart TV), je zde Lepší.TV Box, který z té klasické dokáže vytvořit hotové multimediální centrum. Nejenže Vám „přivede“ do televize internet, ale díky němu budete mít možnost přímo v televizi brouzdat na webových stránkách, číst a posílat e-maily, nebo být ve spojení s přáteli na Facebooku.

Pro chytré televize je zde naopak uživatelsky příjemná aplikace Lepší.TV, kterou podporují téměř všichni výrobci televizí na našem trhu.

Nyní Lepší.TV přichází se skvělou Valentýnskou nabídkou, jak zažít všechny výhody sledování televize přes internet. Službu Lepší.TV společně se stanicemi HBO, HBO2 a HBO3 (+ videotékou HBO GO) si můžete vyzkoušet na jeden měsíc jen za 1 Kč, a to bez jakýchkoliv podpisů a smluv. Po vypršení tohoto období, bude pak jen na Vás, zda budete chtít ve sledování Lepší.TV, popřípadě stanic HBO, pokračovat či nikoliv.

Určitě byste nechtěli prošvihnout své oblíbené pořady, které vám televizní stanice servírují. Nyní si můžete vybrat například mezi 219 romantickými filmy, které Vám Lepší.TV na dnešní svátek připravila. Nebo si je pustit znova třeba o víkendu. Protože s Lepší.TV je to opravdu hračka.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.