Sociální sítě
Nahoru

Elegance a půvab s péčí Sothys

Francouzská značka prvotřídní kosmetiky Sothys je známá především svými pečujícími produkty. Hedvábné krémy, které vám uberou mnoho let. Výživná péče, kterou můžeme nazývat tajemstvím mládí. Sothys má ve své škále i nabídku dekorativní kosmetiky. Jakými trendy se můžeme inspirovat pro nadcházející sezónu?

Léto. Už aby tu bylo, že? Protože toto období v nás evokuje pocity tepla, těšení se na dovolenou a odpočinek. Právě z těchto požitků vychází i nejnovější dekorativní řada věhlasné francouzské značky. Jak se mohou tyto příjemné pocity protnout se zdánlivě obyčejným make-upem? Snadno. Veselé a zářivé barvy rtěnek evokují šťavnatost exotického ovoce a osvěžujících drinků. Bronzery nás navnadí na pohlazení slunečních paprsků, tvářenka rozzáří tonus pleti, která má nejlepší barvu právě v letním období. Pojďme se podívat na horké novinky blíže.

Stíny plné třpytu

Sofistikované stíny v decentních odstínech na profesionální úrovni. S paletkou můžete zdůraznit vaše oči nebo jim dodat dramatičtější vzhled pomocí kouřového efektu. Stíny se skvěle nanáší, mají výbornou pigmentaci, úžasně se jimi vystínuje oko. Nechybí lehký třpyt, který oko projasní.

Sametová tvářenka

Decentní zdůraznění lícních kostí, stačí ovšem jeden krok a hned budete svůdnější. Nová tvářenka od Sothys je úžasně sametová, dlouhotrvající a perfektně kryje. Její jemný odstín není extrémně vyzývavý, aplikace je velmi snadná.

Bezchybný bronzer

Pokud něco nesmí chybět ve vaší letní výbavě, je to tento bronzer. Nové větší magnetické pouzdro umožňuje snadnou manipulaci, ideální je tedy i do kabelky. Odstín je jeden univerzální, který dodá vaší pleti střídmý opálený vzhled. Matná textura pomůže zabojovat i s drobnými krůpějemi potu, které nás v létě občas potrápí. Lehce krycí vlastnosti dovolí nepoužít hutný make-up, čímž vaše pleť bude skvěle dýchat. 

Nejlepší štětce

Zapomenout nesmíme ani na štětečky, kterých není nikdy dost a to platí zejména pro ty, jimiž aplikujeme oční stíny, protože na nich ulpí mnoho barev. Dvojitý aplikátor pro různou intenzi stínování pomůže k bechybnému vzhledu mnohem rychleji, což jistě oceníte.

Barvy, barvy, barvy

A na závěr šťavnatý bonbonek v podobě smyslných rtěnek a laku. Tomuto létu bude vévodit sytost. Sytá barva v odstínu fuchsiové nebo červené rozverně otevře letní sezonu. Pokud jste ještě neobjevili kouzlo rtěnky v tužce, směle do toho. Díky hutnější konzistenci déle vydrží a nerozpíjí se. Pro případ ochrany hraniční linie rtů můžete sáhnout po konturovací tužce v univerzálním odstínu, která zamezí vpíjení barvy do struktur pokožky, ale přitom nijak nenaruší kolorit vámi vybrané rtěnky. S ním by měl konvenovat odstín laku. Už po několikátou sezonu jsou nejoblíbenější laky na gelové bázi, které vydrží mnohem déle, než klasické řady, které nosí většina žen. Vy ale mezi většinu přece nepatříte, proto si zasloužíte něco víc.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.