Sociální sítě
Nahoru

Kouzlo odpočinku v karlínském Satori Spa

Nové wellness Satori Spa je magickým místem v srdci Karlína, kde zapomenete na starosti, únavu a zharmonizujete tělo i duši. Nabízí saunový svět, privátní jacuzzi, masáže a speciální uvolňující rituály, a to v opravdu krásném prostředí, kde jednoduše vypnete a kde se především nebudete „mačkat“.

Saunový svět

Saunování uvádí fyzické i duševní síly do rovnováhy a působením energií, vůní dřeva a vonných esencí nás přitahuje zpět k přírodě. V Satori spa najdete suchou finskou saunu, bio aromatickou saunu, která má vyšší vlhkost a měnící se vůně, a vulkánovou saunu s vysokými teplotami doplňuje i klasická pára. Po pořádném saunování můžete využít odpočinkovou místnost, kterou tvoří stěna z živých květin včetně dechberoucích akvárek.

Soukromá jacuzzi

Hydromasáže vám pomohou odplavit stres po náročném dni. Jacuzzi je vhodná pro jedince, páry i pro čtyřčlenné skupiny. Rozmazlovat tělo masážními tryskami v příjemně teplé vodě a užívat si odpočinkovou atmosféru za svitu svíček stojí za to. Součástí privátního prostoru je prostorná sprcha, příjemné posezení a tablet propojený s recepcí wellness centra, kde vám obsluha přinese osvěžující nápoje, sekt nebo vychlazené prosecco.

Masáže

Nebylo by to správné spa bez masáží, které teprve odplaví stres a bolesti. Můžete vybírat mezi reflexní masáží nohou, relaxační masáží, masáží s lávovými kameny nebo jemnou, citlivou a energickou Breussovou masáží, která se zaměřuje na bezbolestné uvolnění meziobratlových plotének a nervů a odstranění svalového napětí. Novinkou je jednorázový rašelinový zábal k léčbě či odstranění bolesti zad a klubů.

Rituály

Nejsou rituály jako rituály. Ty v Satori spa působí na všechny vaše smysly, aby se zharmonizovalo vaše tělo, mysl i duše. Všechny rituály mají hojivé a omlazující účinky na pokožku, přináší úlevu unavenému tělu a pozitivně ovlivní vaši náladu. Jen zlehka se navnaďte nabízenými rituály: přichází Sen jižních moří, Pomerančové potěšení, Růžový sen, Rašelinová procedura nebo Balíček Sport.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.