Sociální sítě
Nahoru

Pražská křižovatka ožije lokální módou

V pátek 8. března se bude konat v prostoru Pražské křižovatky 14. ročník projektu Fashion Stars Night. Večer zasvěcený české a slovenské módě a kvalitnímu designu nabídne hned čtveřici talentovaných tvůrců a jejich jedinečné kolekce. Představí se Katarína Filan Halásová, Lenka Mulabegovič, Lenka Štěpánková a Richard Rozbora. Již po čtvrté akci jako partner podpoří Fashion Arena Prague Outlet.

Unikátní projekt Fashion Stars Night podporuje české a slovenské módní designéry a značky. Během jednoho inspirativního večera prezentuje vybrané tváře, které mají designérský a obchodní potenciál zahýbat lokální i mezinárodní scénou. „Cílem Fashion Stars Night je představit dynamické a kreativní tváře a propojit je s lidmi, kteří se o lokální módu zajímají. Chceme být důležitým mostem mezi oběma světy – designéry a reálnými zákazníky, bez nichž se úspěšný byznys zkrátka budovat nedá,“ vysvětluje Janina Šlemínová, CEO agentury Stars Events, která je autorkou celého projektu.

Partnerem večera se již po čtvrté stane jedno z největších outletových center v ČR Fashion Arena Prague Outlet. „Spolupráci jsme letos opět s nadšením přijali. Rádi podporujeme českou či slovenskou prémiovou módu, která vyniká tím nejvyšším řemeslným zpracováním, originálním designem a jedinečným rukopisem. Z vlastní zkušenosti víme, jak náročná disciplína je najít věrného a spokojeného zákazníka,“ uvádí Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet. Přehlídka Fashion Stars Night (dříve známá jako Shooting Fashion Stars) existuje od roku 2003. Během této doby už diváci mohli obdivovat přes 50 ojedinělých kolekcí. Letos přibydou. Konkrétně to bude tvorba čtyř designérů – Kataríny Filan Halásové, Lenky Mulabegovič, Lenky Štěpánkové a Richarda Rozbory.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.