Sociální sítě
Nahoru

Americká kosmetická značka Kiehl´s pátou prodejnou

V Brně otevřela známá americká značka Kiehl´s už svůj pátý obchod v České republice, a to za přítomnosti celebrit žijících v této moravské metropoli. Mezi známými osobnostmi byla přítomná miss roku 2000 a bývalá djka Michaela Salačová, které bude příští čtyřicet, nicméně se z toho nehroutí, jelikož vypadá stále svěže jako v době získání korunky královny krásy. Míša bere stárnutí s nadhledem. „Dobře a krásně se můžeme cítit v jakémkoliv věku, stačí, když člověk zvolí ten správný přístup.“

Její hlavní pracovní náplní je organizace kulturních akcí v Brně, věnuje se vlastní nadaci a hodně času věnuje lifestylovému blogu. V současné době se djingu věnuje sporadicky, především kvůli dvěma synům (6 a 8 let): „Na djing mi už nezbývá tolik času. Většinou člověk hraje pátky a soboty a to je velmi časově i fyzicky náročné skloubit s rodinou a ranním vstáváním.“

Další známou osobní na akci byla herečka Hana Holišová, která je po úspěchu v soutěži Tvoje tvář má známý hlas na roztrhání. Neustále pendluje mezi Prahou, kde natáčí seriál Ulice a Brnem, kde má angažmá v městském divadle. Na akci vyrazila společně s Pavlou Vitázkovou, která i ve čtyřiceti letech vypadá fantasticky. Obě herečky využily možnosti nechat si udělat analýzu pleti. Úspěšné herečky na sobě nešetří a za kosmetické produkty utratí i tisíce korun, nicméně jim bylo doporučeno, aby se zaměřily na hydrataci pleti.

Vitázková se po dlouhé době ukázala na akci s manželem Dušanem Vitázkem, se kterým má dvě dcery a působili jako čerstvě zamilovaný pár. Dušan si láskypně Pavlu fotil a natáčel na mobil. Vitázková si akci užívala. „Jsem ráda, že si mohu zajít do společnosti dopoledne, odpoledne mě totiž plně vytěžuje péče o dcery.“

Atletka Šárka Kašpárková, držitelka bronzové olympijské medaile z roku 1996 v Atlantě a mistryně světa z roku 1997 dorazila na akci s kamarádkou. Šárka se na společenských akcích příliš neukazuje, nicméně pro tuto značku udělala výjimku. I když se již mnoho let nevěnuje vrcholovému sportu, její postava je stále bez chybičky.

Lucie Kovandová přestala lovit a užívá si vztahu s mladým brněnským hokejistou Petrem Holíkem hrajícího za Kometu, se kterým se seznámila přes sociální sítě. Jejich láska trvá více než rok a Lucie s Holíkem plánuje v nejbližší době rodinu. I Lucie si akci vyzkoušela diagnostiku pleti a byla překvapená, že její pleť není dostatečně hydratovaná. „Po zimě je má pleť sušší proto se teď s jarem zaměřím na hydrataci.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.