Sociální sítě
Nahoru

Nový BREE Store Prague otevřen

Tašky a kabelky německé rodinné firmy BREE lze nově obdivovat v nové prodejně v centru Prahy. Butik značky se totiž přestěhoval na jedno z nejprestižnějších míst v centru Starého Města, a to do Nákupní Galerie Myslbek. Otevřen je od pondělí do neděle, přičemž neslouží pouze jako obchod, ale také jako pick-up point pro českou verzi globálního e-shopu www.bree.cz. I internetoví zákazníci tak mohou na vlastní oči vidět eleganci, která je pro značku typická, vyzkoušet si nekompromisní kvalitu zboží a samozřejmě si ho zde přímo koupit.

V exkluzivním výběru kabelek z nejnovějších BREE kolekcí nechybí ani žhavá novinka BREE Nature Beauty, která je ze 100 % zhotovena udržitelným způsobem. Vůbec první přírůstek svého druhu náleží do kolekce jaro/léto 2019.

S touto sérií, nazvanou jednoduše Nature Beauty, rozšiřuje značka své portfolio o mimořádně hodnotný produkt, který je přesvědčivý díky svému nápadně krásnému organickému tvaru a udržitelnému způsobu výroby – přičemž suroviny jsou výhradně evropského původu. Použitá exkluzivní hovězí kůže California má přirozené jemné zvrásnění, na její činění se používají, pouze rostlinné přípravky a je probarvována tón v tónu. Použitá činidla pocházejí výhradně z čistě rostlinných a obnovitelných zdrojů, pro různé barevné odstíny to jsou: kebračo, kaštan, mimóza a tara.

Kůže neprochází finální úpravou a zachovává si proto svou přirozenost. Barevné změny vzniklé působením světla a opotřebením jsou proto vlastností produktu a nejsou kritériem jakosti. Přirozené nerovnosti a zvrásnění podtrhují přirozenost produktu. Kůže postupem času získává přirozenou patinu vlivem používání a opotřebení.

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.