Sociální sítě
Nahoru

Maximální kapacita nejen na cesty

Ultimativním řešením pro nabíjení mimo elektrickou zásuvku je powerbanka Varta LCD Powerbank 18 200 s kapacitou uvedenou v názvu, tedy 18 200 mAh. Ta bezproblémů umožňuje několikrát nabít nejen mobilní telefon, ale také například i tablet (cca 6,5x iPhone nebo 3x tablet). Powerbanka je standardně osazena dvěma USB porty (2,4 A a 1 A), které nabízí možnost nabíjet dvě zařízení najednou.

Jednoduše tak lze nabít mobilní telefon a tablet současně. O stavu nabíjení powerbanky, ale také připojených zařízení informuje integrovaný podsvícený displej. Ten zobrazuje využití jednotlivých USB portů a aktuální zbývající energii v procentech. Z praktických vlastností potěší přítomnost základní „LED svítilny“ přímo v těle zařízení, která vzhledem ke kapacitě powerbanky nabízí skoro „nekonečné“ svícení. V balení přiložený microUSB kabel.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.