Sociální sítě
Nahoru

Časopis REZIDENCE oslavil 15 let na trhu

Nejprestižnější český titul o bydlení, dvouměsíčník REZIDENCE, už 15 let přináší unikátní, inspirativní, nejnovější produkty a trendy na poli bydlení a vše, co s ním souvisí. V letošním roce navíc vyjde 100. číslo tohoto jedinečného titulu. A to se muselo oslavit.

Pro každého z vážených hostů byla připravena pozornost v podobě dárků.

V prostorách restaurace White Horse na Staroměstském náměstí v Praze se sešli významní hosté a klienti vydavatelství RF Hobby, pod něhož spadá právě úspěšný titul REZIDENCE. Celým večerem provázel moderátor Petr Vojnar a přítomní se mohli těšit nejen z bohatého rautu, ale i zajímavých vystoupení. Objevil se zde kouzelník Damian Magician či zpěvák a pianista Elly Jay. Na hosty také čekala tombola s exkluzivními cenami.

Přítomné hosty přivítaly šéfredaktorka REZIDENCE Markéta Vobroučková a manažerka titulu Martina Veselá. Všechny skvěle bavil moderátor Petr Vojnar.

Magazín REZIDENCE se svým konceptem zcela vymyká ostatním časopisům, které se věnují bydlení. Prezentuje bohatou škálu sfér, které souvisí s bydlením, od interiérového vybavení, přes bytovou architekturu až po jedinečné počiny designérů a bytových architektů. Svým čtenářům exkluzivně nabízí prohlídku až 10 inspirativních interiérů ze světa i z tuzemska. Součástí každého vydání jsou také dvě rozsáhlé monotematické přílohy. Cílovou skupinou jsou převážně lidé, kteří touží po výjimečných věcech, chtějí to nejlepší, zajímají se o luxus, design, eleganci, kvalitu a požadují nadstandardní služby. Tento titul je pozoruhodný i vyrovnaným poměrem mužů a žen v řadách čtenářů.

V tombole byly připraveny hodnotné ceny.

Historicky první vydání magazínu REZIDENCE vyšlo v dubnu 2004. Tehdy mělo 212 stran a na titulce byla klasická jídelna laděná do zlatých tónů. Od té doby do dnešního dne vyšlo dalších 96 čísel a do konce roku 2019 vyjde krásné „100.“. Pokud zůstaneme u čísel, tak tím nejzajímavějším je určitě počet interiérů. Magazín čtenáře provedl 960 exkluzivními interiéry z celého světa v nespočtu stylů. Ještě vyšší počet mají tematické články, kterých redakce vyprodukovala více jak 1300. A další inspirace už jen čeká.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.