Sociální sítě
Nahoru

Praktické světélko nejen na cesty

Nové multifunkční světlo Varta Outdoor Sports Emergency Light nabízí řadu funkcí, které ocení majitel jak doma, tak také na cestách. Základem jsou tři SMD LED diody s výkonem až 100 lumen. Uživatel má na výběr z pěti různých světelných modů – plný, střední, úsporný režim, blikání a SOS morseovku.

Svítilna se hodí např. na kemping, do stanu nebo při hledání věcí ve sklepě. Integrovaný magnet umožnuje jednoduché připevnění na praktická místa. Tomu napomáhá také výklopný háček/karabina, které  je možný použít pro zavěšení. Další možností je také položení světla na zem/stůl, protože spodní strana je plochá. Světélko tank najde využití, ať jste pod stanem, ve sklepě nebo např. něco opravujete a potřebujete volné ruce.

Využití mimo domov vychází vstříc odolnější konstrukce, která je voděodolná (certifikace IPX4) a nárazuvzdorná (test pádem z 1 m). Emergecy light je malých rozměrů a váhy, takže je možné ho bez problému přibalit na cesty.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.