Degustace | 15.4.2019 | Marek Zelený

Alcron na skok v populárním Taru

Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron vyvézt ze zdí hotelu Alcron. Poprvé se uskuteční pop-up a to v úspěšném asijském podniku Taro na Andělu. Zajímavý koncept sdílení gastronomického zážitku přímo v otevřené kuchyni.
Spojením head chefa Alcronu Jakuba Černého a šéfkuchaře Taro Khanh Ta vzniká opojné 5 chodové menu se čtyřmi amuse bouche a jedním předdezertem. Za každým chodem stojí jeden z těchto dvou profíků. Pop-up se uskuteční 26.

– 27. května vždy od 19:00. Počet míst je omezen, díky kapacitě 20 židlí u stolu. Cena je 1490 Kč na osobu. Vinné párování bude k dispozici.

Amuse bouche – Tom yum, kreveta
Amuse bouche – Kuřecí játra, kešu ořechy
Amuse bouche – Červená řepa, kdoule
Amuse bouche – Bílý chřest, Měkký krab
Mango, kokos, arašídy, yuzu
Tuňákové sashimi, žlutá ředkev, wasabi, kešu ořechy
Pekingský holub, mrkev, little gem, fava fazole
Selečí bok, angrešt, assam, galangal
Předdezert – Rýže, hořká čokoláda, jackfruit

Cheese cake, meloun, bazalka, citrónová tráva

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz