Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron vyvézt ze zdí hotelu Alcron. Poprvé se uskuteční pop-up a to v úspěšném asijském podniku Taro na Andělu. Zajímavý koncept sdílení gastronomického zážitku přímo v otevřené kuchyni.
Spojením head chefa Alcronu Jakuba Černého a šéfkuchaře Taro Khanh Ta vzniká opojné 5 chodové menu se čtyřmi amuse bouche a jedním předdezertem. Za každým chodem stojí jeden z těchto dvou profíků. Pop-up se uskuteční 26.
– 27. května vždy od 19:00. Počet míst je omezen, díky kapacitě 20 židlí u stolu. Cena je 1490 Kč na osobu. Vinné párování bude k dispozici.
Amuse bouche – Tom yum, kreveta
Amuse bouche – Kuřecí játra, kešu ořechy
Amuse bouche – Červená řepa, kdoule
Amuse bouche – Bílý chřest, Měkký krab
Mango, kokos, arašídy, yuzu
Tuňákové sashimi, žlutá ředkev, wasabi, kešu ořechy
Pekingský holub, mrkev, little gem, fava fazole
Selečí bok, angrešt, assam, galangal
Předdezert – Rýže, hořká čokoláda, jackfruit
Cheese cake, meloun, bazalka, citrónová tráva