Sociální sítě
Nahoru

Alcron na skok v populárním Taru

Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron vyvézt ze zdí hotelu Alcron. Poprvé se uskuteční pop-up a to v úspěšném asijském podniku Taro na Andělu. Zajímavý koncept sdílení gastronomického zážitku přímo v otevřené kuchyni.

Spojením head chefa Alcronu Jakuba Černého a šéfkuchaře Taro Khanh Ta vzniká opojné 5 chodové menu se čtyřmi amuse bouche a jedním předdezertem. Za každým chodem stojí jeden z těchto dvou profíků. Pop-up se uskuteční 26.

– 27. května vždy od 19:00. Počet míst je omezen, díky kapacitě 20 židlí u stolu. Cena je 1490 Kč na osobu. Vinné párování bude k dispozici.

Amuse bouche – Tom yum, kreveta
Amuse bouche – Kuřecí játra, kešu ořechy
Amuse bouche – Červená řepa, kdoule
Amuse bouche – Bílý chřest, Měkký krab
Mango, kokos, arašídy, yuzu
Tuňákové sashimi, žlutá ředkev, wasabi, kešu ořechy
Pekingský holub, mrkev, little gem, fava fazole
Selečí bok, angrešt, assam, galangal
Předdezert – Rýže, hořká čokoláda, jackfruit

Cheese cake, meloun, bazalka, citrónová tráva

Více z rubriky Degustace

  • Šťastná třináctka

    La Bodeguita del Medio již po třinácté uspořádá velkolepou gastronomickou show. Termín je daný a diáře se tetelí blahem. Výrazně se...

    Marek Zelený2.2.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Nový přístup ke casual degustacím

    Restaurace J&J v Teplicích, patřící do ryze české sítě Lagarto, přinesla na sever svěží gastronomický vánek v podobě casual fine dining....

    Marek Zelený2.5.2022
  • Rybí hody v pražských restauracích PRU58 a La Bodeguita del Medio

    Pražské restaurace plánují na přelom dubna a května zajímavé akce pro milovníky rybích specialit. Hned na konci dubna, konkrétně 28. dubna...

    Marek Zelený19.4.2022
  • Degustace v PRU58

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích je gastronomickým klenotem. Vzdušný prostor plný květin po příchodu vyvolává pocit, že člověk vstoupil do asijské...

    Marek Zelený21.3.2022
  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.