Sociální sítě
Nahoru

Alcron na skok v populárním Taru

Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron vyvézt ze zdí hotelu Alcron. Poprvé se uskuteční pop-up a to v úspěšném asijském podniku Taro na Andělu. Zajímavý koncept sdílení gastronomického zážitku přímo v otevřené kuchyni.

Spojením head chefa Alcronu Jakuba Černého a šéfkuchaře Taro Khanh Ta vzniká opojné 5 chodové menu se čtyřmi amuse bouche a jedním předdezertem. Za každým chodem stojí jeden z těchto dvou profíků. Pop-up se uskuteční 26.

– 27. května vždy od 19:00. Počet míst je omezen, díky kapacitě 20 židlí u stolu. Cena je 1490 Kč na osobu. Vinné párování bude k dispozici.

Amuse bouche – Tom yum, kreveta
Amuse bouche – Kuřecí játra, kešu ořechy
Amuse bouche – Červená řepa, kdoule
Amuse bouche – Bílý chřest, Měkký krab
Mango, kokos, arašídy, yuzu
Tuňákové sashimi, žlutá ředkev, wasabi, kešu ořechy
Pekingský holub, mrkev, little gem, fava fazole
Selečí bok, angrešt, assam, galangal
Předdezert – Rýže, hořká čokoláda, jackfruit

Cheese cake, meloun, bazalka, citrónová tráva

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.