Sociální sítě
Nahoru

Alcron na skok v populárním Taru

Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron vyvézt ze zdí hotelu Alcron. Poprvé se uskuteční pop-up a to v úspěšném asijském podniku Taro na Andělu. Zajímavý koncept sdílení gastronomického zážitku přímo v otevřené kuchyni.

Spojením head chefa Alcronu Jakuba Černého a šéfkuchaře Taro Khanh Ta vzniká opojné 5 chodové menu se čtyřmi amuse bouche a jedním předdezertem. Za každým chodem stojí jeden z těchto dvou profíků. Pop-up se uskuteční 26.

– 27. května vždy od 19:00. Počet míst je omezen, díky kapacitě 20 židlí u stolu. Cena je 1490 Kč na osobu. Vinné párování bude k dispozici.

Amuse bouche – Tom yum, kreveta
Amuse bouche – Kuřecí játra, kešu ořechy
Amuse bouche – Červená řepa, kdoule
Amuse bouche – Bílý chřest, Měkký krab
Mango, kokos, arašídy, yuzu
Tuňákové sashimi, žlutá ředkev, wasabi, kešu ořechy
Pekingský holub, mrkev, little gem, fava fazole
Selečí bok, angrešt, assam, galangal
Předdezert – Rýže, hořká čokoláda, jackfruit

Cheese cake, meloun, bazalka, citrónová tráva

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.