Sociální sítě
Nahoru

Zhubnout do léta? Klidně na počkání!

Laserová liposukce SlimLipo je v současné medicíně nejmodernější a nejšetrnější ambulantní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku z těch oblastí, z nichž tukové polštáře nelze často odstranit ani cvičením či dietami.

Hlavní výhodou laserem asistované liposukce SlimLipo 2 v 1 je to, že dokáže při minimální invazivnosti šetrně, bez nutnosti narkózy a hospitalizace odstranit nejen jakékoliv množství přebytečného tuku v rámci jednoho zákroku, ale zároveň také kůži v ošetřené oblasti efektivně stáhnout, vypnout a navrátit její elasticitu. Kůže tak přilne snadněji zpět a je tak předcházeno vzniku nerovností a kožních převisů či nadbytků jako u běžných liposukcí.

O své zkušenosti s Liposukcí SlimLipo se s vámi podělily čtyři klientky Kliniky YES VISAGE. Každá z žen má svůj příběh, podobné zážitky s tukem vzdorujícím cvičení i dietám, a také jeho šťastný konec.

Jana (41 let):Břicho bylo po dětech taková moje kritická partie i po všech možných pokusech o zlepšení. Cvičila jsem, občas chodila běhat a všechny ostatní partie byly v pohodě, ale břicha a boků jsem se prostě nemohla zbavit. Musím říct, že teď jsem spokojená maximálně. Liposukce ještě předčila moje očekávání – mám vyrýsované břicho!

Zdena (51 let):Oproti svým vrstevnicím se hodně věnuji zdravému životnímu stylu. Cvičím, snažím se i zdravě jíst, ale přesto všechno se mi nedařilo zhubnout v oblasti břicha a boků. Proto jsem se rozhodla pro laserovou liposukci SlimLipo. Samotný zákrok vůbec nebolel, ale nejlepší bylo, že si toho všimli všichni přátelé i kamarádky z fitka. Ze zákroku si odnáším nejen ploché bříško, ale i zvýšené sebevědomí a skvělou náladu.“

Lenka (28 let):I když jsem sportovní typ, tak jsem na stehnech měla obrovské boule. Ani trenéři ani lékaři mi neporadili, jak je odbourat. Zkusila jsem rolletiky, lymfatické masáže – vůbec nic nepomohlo. Změny po liposukci si užívám moc a vůbec se nestydím. Navíc mám ještě takový bonus navíc. Z mých velkých stehen se stala úžasná prsa. Ten tuk odsátý ze stehen byl totiž potom použitý na zvětšení prsou!

Nejvíce úspěšných zákroků laserové liposukce SlimLipo je každý rok provedeno právě na pobočkách Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Liposukci nebo další ze služeb kliniky zde podstoupilo i mnoho známých osobností. Mezi slavné klienty Kliniky YES VISAGE patří například Simona Krainová, Lucie Bílá, Zdena Studenková, Alice Bendová, Iva Kubelková, Marta Jandová a další. Klinika nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci zdarma a na všechny zákroky také možnost splátek bez navýšení. Více o možnostech pro vás zde.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.