Sociální sítě
Nahoru

Pánský magazín Zbraně & náboje v nové podobě

V letošním roce završí měsíčník Zbraně & náboje krásné dvacáté výročí. A jelikož si takové narozeniny zaslouží oslavit, přichází první dárek – a to nová grafická podoba jeho sto stran. Už květnové vydání, které právě vychází, zaujme ojedinělou grafikou, která mnohem více akcentuje aktuální trendy tak typické pro současné časopisy. Opravdu výraznou změnu zaznamenala typografie, s použitými fonty a jejich barevností se mnohem více pracuje jako se samostatným výtvarným prvkem. Celkově nyní Zbraně & náboje působí, ve srovnání s předcházející podobou, mnohem energičtěji a současně vzdušněji.

Stávající obsah dostává modernější design, s přehlednějším a logickým uspořádáním článků, technických údajů, fotografií a doplňujících informací, jež jsou graficky zvýrazněny.

Šéfredaktor Zdeněk Kašťák je s novou podobou víc než spokojen a dodává: „Magazín Zbraně & náboje tak bude i po dvaceti letech na trhu stále patřit k nejmodernějším časopisům v současné nabídce. Celý tým, který se na nové podobě časopisu podílel, věří, že se omlazené Zbraně a náboje budou svým čtenářům líbit nejméně tak jako dosud i dalších dvacet let“.

Součástí oslav dvaceti let je také naplánování další Velké střelecké ceny magazínu, která se letos bude konat opět v září. Mezi trofejemi letos opět nebudou chybět hodinky tradičního tuzemského výrobce značky Prim Manufacture 1949, která dodala hodinky Prim Pilot s unikátní laserovou rytinou Zbraně & náboje 2019. Navazuje tak na solitéry z let 2016, 2017 a 2018.

Více z rubriky Zbraně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.