Sociální sítě
Nahoru

Nechte svůj interiér promluvit originalitou

Nemusíte se poohlížet po exkluzivních solitérech, které budou designovým skvostem vašeho domova. Originalitu či inovaci vašemu interiéru dodají i exkluzivní látky, jež vytvoří nový háv každého kusu nábytku či dodají nevšední podobu leckterému zákoutí pokoje.

Tyto jedinečné služby nabízí rodinná firma DR interier s.r.o. manželů Duškových. Specializují se na interiérové stínění, záclony, závěsy, doplňky, tapety a v neposlední řadě také na služby čalounictví. Manželé Duškovi založili firmu se zaměřením na čalounickou výrobu před téměř 20 lety a postupem doby vybudovali také interiérové studio se zaměřením na látky a doplňky, s ojedinělým konceptem, kde důraz je kladen  především na individuální přístup ke každému klientovi. Firma bytový textil, potahové a dekorační látky, tapety a doplňky dováží převážně od renomovaných společností z Evropy, z nichž některé na našem trhu DR interier zastupuje i velkoobchodně. Vybrané artikly si můžete zakoupit bez dalšího zpracování, ovšem v dnešní uspěchané době klienti často vyžadují spíš full service, jenž dodává celému konceptu na ojedinělosti. Firma vám tak zajistí vše od konzultace až po finální instalaci systémů a textilií. Vedle klasických interiérových látek najdete v nabídce také materiály vhodné pro outdoorové použití, například k bazénům, do zimních zahrad, dokonce i na lodě. Jsou dobře udržovatelné a odolné proti UV záření, slané vodě, mastnotě a vyblednutí.

Bavíme-li se o originalitě, nehledejme v ní módní diktát. Právě onen full service nabízí služby na míru jedinečnosti každého klienta, nepodléhá trendům. Pokud by nám majitelka firmy paní Gabriela Dušková měla přece jen něco doporučit, byly by to barvy. Sytě korálová, často v kombinaci s modrozelenou. Jde o poměrně výrazné barvy, proto je dobré je využít spíš na doplňky, jako jsou polštářky, přehozy nebo vázy, popřípadě na čalounění menšího, solitérního nábytku. Co se týká motivů, tak vládne návrat k přírodě. Na látkách se objevují dekory jako listy, květiny, abstrakce. Z módy nikdy nevyjde minimalismus, nadčasová jistota. Toužíte-li po něčem specifickém, objevujte nadějné designéry, v DR interier poznejte tvorbu mladé anglické designérky Emmy Shipley, jejíž kolekce vás uvedou do světa fantazie.

Navnadili jsme vás na exkluzivní nabídku zařízení na míru? Pokud máte přesnou představu o tom, co chcete koupit a nepotřebujete další servis, nabídne vám firma několik alternativ a vše probíhá poměrně rychle. Jestli si nejste jistí, nechte vše na profesionálech, kteří poznají váš styl, vnímání barev, ale i vaše životní priority a přání. První seznámení probíhá většinou ve studiu stejně jako předvýběr materiálů. Dále se práce přesouvají na místo, které se bude zařizovat. Vše probíhá samozřejmě s maximálním ohledem na váš komfort. Samozřejmostí je i následný servis, jako je  třeba údržba a čištění textilií. Protože, jak paní majitelka sama říká, firma se snaží o maximální spokojenost zákazníků  nejen v den skončení realizace, kdy je zřejmé nadšení z něčeho nového, ale hlavně o to, aby se cítili dobře pokaždé, když přijdou domů.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.