Sociální sítě
Nahoru

Meet point nedaleko Václaváku

Restaurace La Rotonde v hotelu Alcron nabízí týdenní menu, které láká široké okolí k obědům. Nově nemusí host volit celé menu a může vybírat položkově. Opravdu rychlý oběd, pracovní setkání a to přímo v samém centru Prahy. Navíc nejvyšší kvalita zaručena Executive chefem Romanem Paulusem.

Václavské náměstí sloužilo a stále slouží k setkávání všech. Kdo nebyl pod koněm, jako by nebyl. Toto magické místo skýtá několik historických míst. Jedno z nejvýznamnějších je hotel Alcron. V jeho zdech se promítla zlatá éra a novodobé období láká taktéž. Je to díky světovým hvězdám, které zde hledají útočiště. Pod střechou Alcronu se lze i plnohodnotně najíst.

Restaurace La Rotonde v zadním traktu hotelu Alcron je ukryté místo pro hotelové klienty a stálé hosty. Protože všichni ti, kteří do restaurace vstoupili a ochutnali, stali se štamgasty. Je to díky executive chef Romanu Paulusovi a jeho kuchařskému umění. Navíc restaurace La Rotonde nabízí každý týden jiné polední menu, které lze libovolně kombinovat a vytvořit dokonalý business lunch či rychlý a výborný oběd v polední pauze. Cena 2-chodového menu 310 Kč, 3-chodového menu 390 Kč. Je možné objednat jen jeden chod. Cena jednotlivých chodů – předkrm 120 Kč, hlavní chod 220 Kč, dezert 120 Kč.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.