Sociální sítě
Nahoru

Meet point nedaleko Václaváku

Restaurace La Rotonde v hotelu Alcron nabízí týdenní menu, které láká široké okolí k obědům. Nově nemusí host volit celé menu a může vybírat položkově. Opravdu rychlý oběd, pracovní setkání a to přímo v samém centru Prahy. Navíc nejvyšší kvalita zaručena Executive chefem Romanem Paulusem.

Václavské náměstí sloužilo a stále slouží k setkávání všech. Kdo nebyl pod koněm, jako by nebyl. Toto magické místo skýtá několik historických míst. Jedno z nejvýznamnějších je hotel Alcron. V jeho zdech se promítla zlatá éra a novodobé období láká taktéž. Je to díky světovým hvězdám, které zde hledají útočiště. Pod střechou Alcronu se lze i plnohodnotně najíst.

Restaurace La Rotonde v zadním traktu hotelu Alcron je ukryté místo pro hotelové klienty a stálé hosty. Protože všichni ti, kteří do restaurace vstoupili a ochutnali, stali se štamgasty. Je to díky executive chef Romanu Paulusovi a jeho kuchařskému umění. Navíc restaurace La Rotonde nabízí každý týden jiné polední menu, které lze libovolně kombinovat a vytvořit dokonalý business lunch či rychlý a výborný oběd v polední pauze. Cena 2-chodového menu 310 Kč, 3-chodového menu 390 Kč. Je možné objednat jen jeden chod. Cena jednotlivých chodů – předkrm 120 Kč, hlavní chod 220 Kč, dezert 120 Kč.

Více z rubriky Gastro

  • Nový wellness hotel Chalupa v srdci Šumavy

    Šumava je pohoří, které má milovníkům přírody a sportu vždy co nabídnout. Tak je to i v obci Prášily, kde nedávno...

    Marek Zelený11.2.2020
  • Sametové pohlazení k Valentýnu

    Svátek zamilovaných je ideální příležitostí pro věnování sametově jemného pohlazení, které si můžete vychutnat nejen v čisté podobě, ale i ve...

    Marek Zelený8.2.2020
  • Personifikovaná lahev Fernet Stock

    Velká porce lásky v litrovém balení s vlastním veršem či věnováním nadělá spoustu radosti. Tradiční likér Fernet Stock můžete nechat prostřednictvím...

    Marek Zelený7.2.2020
  • Valentýnský Dubliner pro zamilovaný pár

    Valentýn naladěný na jemnou romantickou notu podtrhne vždy jemná irská whiskey Dubliner, stejně jako o poznání jemnější likér na bázi irské...

    Jan Pešek5.2.2020
  • Vína z Kanady: Henry of Pelham

    Dalším, kdo se rozhodl ozvláštnit tuzemskou scénu s víny o opravdový unikát, se stala společnost Best Drink. Vsadila paradoxně na dlouhá léta...

    Jan Pešek5.2.2020
  • První limitovaná edice Makerˈs Mark

    Je to vůbec poprvé co legendární desetiletka z Kentucky Makerˈs Mark odhalila limitovanou edici lahví. Svým konceptem ztvárnění vychází ze zdařilého...

    Marek Zelený5.2.2020
  • Byznys obědy bez kompromisů

    Od pondělí do pátku je standardní dopolední otázkou na všech pracovištích, kde poobědvat. Pracujete-li v centru Prahy, máte štěstí. Existuje totiž...

    Jan Pešek4.2.2020
  • Sladké srdce pro dva

    Ve francouzském pekařství PAUL připravili letos na svátek zamilovaných limitovanou edici sladkých zákusků, které potěší nejen žaludek, ale také oči obdarovaného....

    Jan Pešek4.2.2020
  • Tamilské kari láká náročné

    Kari je původně tamilský pokrm připomínající ragú nebo možná blíže pojmenovaný eintopf. Jedná se o malé kousky surovin (masa, ryb nebo...

    Jan Pešek3.2.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.