Sociální sítě
Nahoru

Fata Morgána i v Karlových Varech

Skupina ubytovacích zařízení Revelton se v těchto dnech rozrostla o další apartmánový dům. Revelton Suites Karlovy Vary a Revelton Studios Františkovy Lázně mají nový přírůstek a to Revelton Studios Karlovy Vary. Revelton Studios tedy již najdeme v obou lázeňských městech. Kromě jména mají ještě společnou unikátnost v Čechách nebývalou. Obě studia disponují Fata Morgánou – muzeem iluzí.

Jaltská ulice v Karlových Varech se od května 2019 může pochlubit novým apartmánovým ubytovacím zařízením, které je jiné než ostatní. Pod svou střechou ukrývá muzeum iluzí Fata Morgánu. Se svým starším sourozencem studiem ve Františkových Lázních to jsou jediné hotely, které mají v rámci svého ubytování muzeum iluzí.

Jedinečnost všech Revelton ubytovacích zařízení ale tkví ještě v něčem jiném. Vždy se jedná o dokonale vybavené apartmány, které lahodí oku a jsou plně funkční. Malé čtyřhvězdičkové byty sloužící ke krátkodobému pronájmu.

Přesně takový je také nový Revelton Studios v Karlových Varech. Stylově zařízené apartmány, promyšlené do nejmenších detailů. Designéři se postarali o praktičnost, funkčnost a estetiku všech prvků. Hlavním cílem je, aby se každý host cítil jako doma s přidanou hodnotou. Tou je absolutní dokonalost.

Pokoje jsou dle velikosti rozdělené – Classic studio, Superior studio a Executive studio (to je určené až pro 6 osob). Ve vnitrobloku domu je venkovní odpočinkový lounge. „Naším cílem je, aby se hosté nechali unášet svými sny. Každý si u nás odpočine, inspiruje se a zasměje se v muzeu iluzí. Vše ve studiu má neskutečný náboj, třeba i obyčejné chodby,“ popisuje nový projekt marketingová ředitelka Revelton Kristýna Gabalcová.

Dveře do ubytování mají děti i psi otevřené. Síť Revelton má vlastní aplikaci Revelton Guide, která je zdarma ke stažení. Nabízí interaktivní přehled možností trávení času v okolí vybraného apartmánu.

Cestování přináší nové poznatky a zážitky. Česká města toho mají hodně, co nabídnout. Navíc, když cestovatel může složit hlavu v takhle krásném ubytování, které v poměru cena výkon nemá konkurenci. Dokonalé souznění designu a města. Skupina Revelton se rozrůstá v západních Čechách, už nyní se můžeme těšit, které město bude další.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.