Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte své ložnici trochu luxusu

I normální smrtelník se během noci může cítit výjimečně. Jako světová superstar. Dopřejte si ničím nerušený a maximálně kvalitní spánek v luxusním povlečení z bavlny nebo satén.

Kvalitní spánek a dostatek odpočinku je pro náš život hnacím motorem. Každý si potřebuje na chvíli oddechnout, načerpat nové síly. A pak zase může fungovat tak, jak potřebuje. Ke kvalitnímu odpočinku přispěje postel s pohodlnou matrací i luxusní povlečení.

Povlečení z bavlny deluxe

Na jeho výrobu se používá velmi kvalitní bavlna zušlechtěná tzv. mercerováním. Je pevnější a skvěle vnímá barvy. Příze se leskne a je příjemná na dotek.

Zářivé barvy nevyblednou ani při častém praní. Povlečení je opatřeno zipovým zapínáním a svůj původ má v České republice. Je odolnější než klasická bavlna.

Saténové povlečení

Tkanina v atlasové vazbě s vysokým leskem na lícní straně. Materiál působí na první pohled velmi luxusně a jeho údržba je snadná. Saténové povlečení se leskne, je hladké a prát se může na 40°C.

Vybírat můžete mezi bavlněným saténem a mikrosaténem. Klasickému polyesteru se raději vyhněte.

Povlečení z bavlněného saténu

Je příjemné na dotek a pěkné na pohled. Jeho obliba roste. Možná i proto, že nedráždí pokožku a není třeba ho žehlit.

Látka z kvalitní česané 100% bavlněné příze má hustou a pevnou strukturu a přirozeně se leskne. Má skvělé absorpční schopnosti, je prodyšná a při správné péči se z něj budete těšit hodně dlouho.

Povlečení z bavlněného saténu ozdobí každou ložnici. Chytré hospodyňky ocení, že není třeba ho žehlit.

Mikrosaténové povlečení

Velmi jemná vlákna – dokonce až 1000x tenčí než ostatní vlákna. I když je povlečení ze 100% polyesteru, je savé, prodyšné a krásně měkké. Poměrně chladí, proto se hodí na teplejší období. V zimě by vám mohla být zima.

Schne až pětkrát rychleji než bavlněné povlečení, nemačká se a není třeba ho žehlit.

Proč je saténové povlečení tak oblíbené?

  • Během letních horkých nocí se vyspíte bez neustálého převalování se horkem. Příjemně totiž chladí.
  • Rozzáří každou ložnici. Nemačká se, je bezúdržbové a dobře vypadá.
  • Satén je jemný na dotek, pěkný na pohled.
  • Je hypoalergenní. Jeho povrch totiž znemožňuje

Ani rozměry vás nelimitují

I povlečení s luxusními vlastnostmi si můžete pořídit v jiných než standartních rozměrech. Kdo preferuje peřinu pro dva, nebude o něj ochuzen.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.