Sociální sítě
Nahoru

Vltavu v červenci poprvé rozbouří unikátní paddleboardový závod

Přímo v centru hlavního města, s výhledem na Pražský hrad, Kampu, Karlův most… obloukem kolem Střeleckého ostrova, se během 5., 6. a 7. července 2019 odehraje na vlnách Vltavy vůbec první oficiální Prague Paddle Race jakožto součást desátého ročníku největší evropské série Euro Tour. Závody Elite i Pro-Am a paddleboardové nadšence doprovodí bohatý program pro celou rodinu a motivací pro vítěze bude v kategoriích pro muže i ženy Prize Money 4500 EUR. Prague Paddle Race pojede na 200 registrovaných závodníků a fandit jim i podlehnout kouzlu paddleboardingu můžete ze Střeleckého ostrova každý.

Již v pátek 5. 7. proběhnou registrace k závodům Pro-Am i elitní závodníky, všichni se seznámí s místem konání závodu a chybět nesmí ani welcome drink. Velkým zážitkem pak bude spanilá paddleboardová jízda během západu slunce. V sobotu 6. 7. lze přihlásit děti na workshop paddleboardingu a dopřát jim projížďku na paddleboardu zdarma. Pro ženy je připravený fitness workshop na paddleboardu, dojde na testování nejrůznějších značek prken i na Pro-Am závody nebo charitativní závody. Neděle 7. 7. bude patřit hlavnímu Euro Tour závodu, vyhlášení vítězů i dalšímu doprovodnému programu, jehož konec se předpokládá v odpoledních hodinách.

Po celý víkend pak bude k dispozici odpovídající zázemí, vynikající občerstvení včetně vegetariánských a veganských specialit. Přijďte i vy zažít kus fantastické atmosféry a poznat stand up paddleboarding zblízka.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.