Sociální sítě
Nahoru

Toyota C-HR v limitované edici zbarvené po limetce

Není náhodou, že limitovaná edice modelu Toyota C-HR přichází zrovna na jaře. Pro verzi Neon Lime je totiž na první pohled typická ostře zelená, limetková barva. Tou ale výjimečnost tohoto vozu ani zdaleka nekončí. “Limetková limitka” zdůrazňuje pouto mezi Toyotou C-HR a světem hudby, který u této automobilky symbolizuje společnost JBL. Ta novému vozu zajistila nejen audiosystém, díky němuž si za jízdy budete připadat jako na tom nejlepším koncertě, ale ještě ho vybavila dvěma typy sluchátek a jedním přenosným reproduktorem. Součástí je také půlroční předplatné služby Deezer pro ty nejlepší hudební zážitky.

Žádný jiný model by se pro tento počin nehodil víc než právě C-HR se svým výrazným stylem a širokým atletickým postojem. Jeho odvážný design jako by byl stvořený pro výrazné barvy, které vytváří exkluzivní dvoubarevný metalický odstín Neon Lime s kontrastní černou střechou. Podmanivý vzhled stvrzují osmnáctipalcová litá kola v matně černém odstínu, elegantní LED světlomety a markantní provedení zádě ve tvaru bumerangu.

Vylepšení si vysloužil i stylový interiér. Kromě pro tento model netradiční černé barvy dostal speciální sportovní sedadla čalouněná černou kůží a materiálem Alcantara®, která rovněž v jiné verzi nenajdete. Tento prvek rafinovaně završuje dynamicky pojatý exteriér.

Toyotu C-HR Neon Lime, která vznikne ve 2000 exemplářích, pohání propracovaný hybridní systém s autonomním dobíjením. S tímto pohonem může C-HR více než 50 procent celkové doby jízdy využívat režim s nulovými emisemi. Protože se navíc při jízdě na elektřinu vůz pohybuje zcela neslyšně, znamená to, že vás nic neruší a můžete si ještě lépe vychutnat kvalitní hudební zážitky zprostředkované vestavěným soundsystémem od JBL.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.