Sociální sítě
Nahoru

Dynamika a extrémní energie: Schaumburg Watch

Německé hodinky mají v posledních několika letech neuvěřitelný ohlas a produkce značky Schaumburg Watch není výjimkou. Všem milovníkům rychlosti nadělila ryze sportovní mechanický chronograf GT SuperCup, který je pro měření časových úseků, například na Masarykově okruhu, jak dělaný. Z jeho trojrozměrně řešeného číselníku lze totiž velmi snadno odečíst stopovaný čas, což zajišťuje uložený automat švýcarské produkce. Strojkem se totiž stal automat SW-50A, který vychází z tradiční konstrukce Valjoux 7750.

Skvělou práci odvedli i designéři, kteří záměrně sáhli po kombinaci černé a agresivní červené prahnoucí po rychlosti. Samotné černěné povrchově kartáčované pouzdro dosahuje 45 mm a chrání mechanické srdce i pod vodou, a to do tlaku 10 ATM. Samozřejmostí je šroubovací dýnko nesoucí logo značky.

Cena hodinek byla stanovena na 52 000 Kč a v nabídce rozšíří nové portfolio hodinářství Koscom, které právě prošlo rekonstrukcí a dosahuje nových rozměrů.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.