Sociální sítě
Nahoru

K Inveltu se sjelo 200 motorkářů na strojích BMW, aby tradičně zahájili sezonu

I tento rok byla sezona milovníků motorek značky BMW zahájena v pražském Inveltu. Téměř přes 200 majitelů motocyklů BMW přilákal sraz, který začal v Praze a následně pokračoval spanilou jízdou na polygon v Mostě.

Zaplněné parkoviště před jedním z největších showroomů motocyklů BMW u nás nabízel nádherný pohled na stroje, které se právem řadí mezi top ve svém segmentu. Široká nabídka BMW Motorrad uspokojí vyznavače sportovní jízdy, motorkáře cestovatele, který otiskuje své stopy v písku, tak i ty, kteří se chtějí pohybovat rychle a agilně ve městě.

Největší sraz motocyklů značky BMW zahájil v sobotu 27. dubna společně s generálním ředitelem BMW Invelt Pavlem Baštářem moderátor a herec Vlasta Korec. Potřebné informace předával Korec motorkářům po celý den akce. Sám je nadšeným dobrodruhem a milovníkem strojů BMW. Účastníky čekal rozmanitý program: již od 9:00 hodin ráno měli možnost si prohlédnout očekávané novinky BMW Motorrad pro rok 2019, vyzkoušet revoluční výrobek Glo s pokročilou technologií zahřívání tabáku, vyslechnout novinky v oblasti pojištění od Modul Servisu a pro všechny bylo nachystáno bohaté občerstvení.

Kolem 11:30 vyrazila spanilá jízda motocyklů BMW do Mostu pod vedením Moto klubu BMW Czech Republic. Na polygonu v Mostě čekala motorkáře kompletní řada z nabídky Motorrad BMW k otestování včetně novinek BMW F 850 GS a BMW R 1250 GS, která se stala absolutním vítězem letošní ankety Motocykl roku. Účastníci si vyzkoušeli různé dovednostní disciplíny. Program byl obohacen o možnost testovacích a odpočinkových jízd s vozy MINI. Celá akce byla ukončena v 18:00 v Mostě. Pokud někdo nestihl dostatečně vyzkoušet širokou nabídku BMW Motorrad v sobotu, nabídl Invelt jedinečnou příležitost otestovat kompletní modelovou řadu čítající 18 modelů BMW Motorrad v neděli v pražském autosalonu.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.