Sociální sítě
Nahoru

Plážový seladon Franck Muller

Legendární soudkovité hodinky Francka Mullera mají další pokračování. To se tentokrát vzhlédlo ve světě motorových jachet brázdících světová moře. Zlaté Vanguard Yachting Anchor v žádné marině rozhodně ostudu neudělají. Zaujmou na první pohled rozpoznatelným rukopisem manufaktury sídlící v zámečku Watchland na břehu Ženevského jezera, kde ji Franck Muller stále zdokonaluje, restauruje a dotváří o nové komplexy.

Nově konstruovaný skeletovaný strojek uhrančivých Vanguard Yachting Anchor při detailnějším prozkoumání nabídne nejenom precizně zpracované komponenty s ručním finišem, ale hlavně průhled do nitra pérovníku, který zajišťuje sedmidenní rezervu nátahu. Potěší i tematicky navržená sekundová ručka ve tvaru větrné růžice, stejně jako odhalená setrvačka s výraznou viditelnou mikroregulací na straně číselníku.

Značku Franck Muller a její hodinky jako jediné v Praze nabízí hodinářství Beny Jewellery, které vystavuje celou kolekci ve své prodejně na Václavském náměstí. Zlatý soudek Vanguard Yachting Anchor vyjde na 1 215 000 Kč.

Největší prodeje nezávislá značka Franck Muller, která kolem sebe vytvořila uskupení několika dalších hodinářských značek, zaznamenává hlavně v Asii. Velký úspěch ji přivedl také ke spolupráci s CPL Aromas Master Perfumers a vytvoření pěti unikátních parfémů. Design jejich flakónů je ovlivněn ikonickým soudkovitým pouzdrem Cintree Curvex a řadou Crazy Hours s přeházenými čísly na číselníku.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.