Sociální sítě
Nahoru

Chytré hodiny Mondaine do interiérů

Slavný producent švýcarských hodin a hodinek vyráběných dle designu strojního inženýra Hanse Hilfikera rozšířil své portfolio. Slavné nástěnné hodiny, které využívají Švýcarské spolkové dráhy, jsou nově spárovatelné s mobilním telefonem. Hodí se tak skvěle nejenom do domácnosti, ale svým minimalistickým designem také do kanceláří a zasedacích místností ve velkých firmách, jež se chtějí prezentovat svým vkusem – koneckonců nástěnné hodiny jsou daňově uplatnitelnou položkou.

Hliníkové SBB Smart stop2go Clock nepřišly ani o svou hlavní vlastnost, kdy sekundová ručka připomínající výpravku oběhne ciferník za 58 sekund a následně dvě sekundy stojí na pozici 12 – a to kvůli původnímu záměru, kdy vlaky odjíždí přesně v celou. Obří hodiny dosahují v průměru 250 mm, přičemž dostupné budou v hodinářství Koscom za pouhých 6 990 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.