Sociální sítě
Nahoru

Edox s potápkami na léto

V roce svého 135. výročí se švýcarská privátní značka Edox rozhodla odhalit v pořadí už třetí pokračování hodinek pojmenovaných výstižně: Sharkman. Navazují na kooperaci se slavným pokořitelem rekordů v potápění pod ledem Christianem Redlem a jeho snaze pomáhat ohroženým žralokům, stejně jako čistotě oceánů.

Na šroubovacím dýnku každého ze 333 quartzových chronografů vyvedených v titanu, jejichž cena jen mírně překročí 40 000 Kč, nechybí laserová rytina „Face your Fears“. Vodotěsnost je pak úctyhodných 1000 m, k čemuž je přizpůsobené i 4 mm vysoké safírové sklíčko.

Kvůli vysokým tlakům nechybí v bočnici masivního 45mm pouzdra také heliový ventil. Korunou speciální edice se zelenými detaily je také keramická luneta se stupnicí členěnou po pětiminutových intervalech, přičemž pro potápěčské úkony je záměrně první patnáctiminutový interval členěný po minutách.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.