Sociální sítě
Nahoru

Monica Belucci doslova zazářila v Cannes

Italská herečka Monica Bellucci oslnila náhrdelníkem Cartier ve tvaru krokodýla pocházejícím z nové kolekce vysokého šperkařství Magnitude u příležitosti premiéry filmu Nejkrásnější roky života režiséra Clauda Lelouche, která se uskutečnila o víkendu na filmovém festivalu v Cannes.

Náhrdelník odkazuje k historickému kusu, jenž v roce 1975 klenotník vytvořil na zakázku pro mexickou herečku Maríu Félix ve tvaru dvou krokodýlů a který Monica Bellucci vynesla na festivalu v Cannes v roce 2006. Náhrdelník z kolekce Magnitude je vyrobený z bílého zlata a osázený šesti kolumbijskými smaragdy vybroušenými do tvaru kabošonu o celkové hmotnosti 21 karátů a dále dozdobený smaragdovými korálky, smaragdovýma očima a brilianty.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.