Sociální sítě
Nahoru

Domov na západě na dobu určitou

Luxusní řetězec čtyř hotelů s kompletně vybavenými a prostornými byty naleznete v jedněch z nejmalebnějších měst České republiky – v Karlových Varech a Františkových Lázních. Jeden z hotelů této skupiny se nachází dokonce i mimo naši republiku, a to v estonském Tallinnu. Řetězec Revelton si získává u hostů rychle oblibu, a proto se neustále rozrůstá. Všechny hotelové domy tohoto jména mají stejný čtyřhvězdičkový standard a rozhodně nikdy nezklamou.

Výběr ubytování v západočeských městech Karlovy Vary a Františkovy Lázně je nemalý, avšak nyní síť Revelton přináší možnost strávit dovolenou či pracovní pobyt v těchto městech takříkajíc „doma“. A rozhodně odtud nebudete domů pospíchat. Hotelové domy řetězce Revelton nabízí svým klientům k pronájmu vkusně a moderně zařízené byty různých velikostí. Od apartmánu pro zamilované dvojice až po patrový duplex pro 6 osob. Každý byt je jedinečný a zařízený v jiném designu. Každý také nese jiné jméno, které Vám napoví, jaký si vybrat, aby odpovídal osobnímu stylu a představám. Designéři dbali i na ty nejmenší detaily a vše má jediný cíl – aby se host ve svém pronajatém bytě cítil opravdu jako doma, pohodlně a příjemně. Vybavení ve formě kuchyně, pračky a wifi je samozřejmostí.

Hotely jsou vhodné i pro rodiny. Apartmány jsou prostorné a navíc v hotelu Revelton Studios ve Františkových Lázních a Revelton Studios v Karlových Varech mají přímo v budově jedinečnou zábavu. Tou je ve Františkových Lázních muzeum iluzí Fata Morgana a dále úniková hra Tajná místnost. V Karových Varech pak naleznete dětskou hernu a hlavně pak muzeum iluzí Fata Morgana. Tento druh zábavy zaujme a pobaví jistě nejen děti, ale i dospělé.

Top design, útulné prostředí a přátelský personál není však to jediné, co by mohlo hosta do apartmánů Revelton přilákat. Je to bezpochyby i genius loci obou západočeských měst. Historie, elegantní kolonády, gastronomické zážitky v lokálních restauracích i bezpočet výletů do okolí musí přilákat snad všechny cestovatele. „Neprozkoumat tato města a nezažít jejich náboj by byla velká chyba, neochuďte o tento zážitek sebe ani své děti. A rozhodně se ubytujte v jednom z našich apartmánů, již nyní jste vítáni!“, říká marketingová ředitelka společnosti Revelton Kristýna Gabalcová.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.