Sociální sítě
Nahoru

Captain Candy: designové obchody, kde se nákupy candies stávají zážitkem

Představte si, že máte chuť na něco sladkého. Na něco výjimečného. Na něco skutečně dobrého… Kam půjdete? Do obyčejného obchodu? Vydejte se do kouzelného světa, kterému vládne pirát Captain Candy. Legenda vypráví, že kdysi hledal poklad, elixír mládí, a našel jej v podobě candies.

A teď je přináší všem: v designových obchodech, jejichž interiér vypadá jako skutečná pirátská loď a v nichž si své candies vybíráte podle momentální chuti z otevřených sudů překypujících sladkými poklady… Vzduch voní dobrodružstvím, a vy se na chvíli ocitáte úplně v jiném světě, obklopeni kouzelnou atmosférou a skutečně prémiovými candies, které nikde jinde neochutnáte. Takové jsou obchody Captain Candy, a čtyři z nich najdete i v Praze.

Captain Candy je fantastická rodinná značka, která vznikla již před sedmi lety v Čechách a zcela se vymyká všem tradičním konceptům „obchodů se sladkostmi“. Captain Candy je totiž ve všech směrech jiný.

Captain Candy je …

… designový. Pohádkově zdobený interiér inspirovaný palubou pirátské lodi je doslova nepřehlédnutelný a sotva vstoupíte do dveří, ocitnete se mimo čas a prostor, na místě, kde lidem záleží na tom, abyste vám bylo dobře. Ať už za sebou máte náročný den, nebo máte jen tak chuť vybočit ze všední reality plné jednání a tvrdé práce…

… zábavný. Nákup samotný je jako hra. Candies můžete z otevřených sudů nabírat celými hrstmi, nebo si soustředěně vybírat kousek po kousku candies, které ochutnáte tentokrát. Můžete se vrátit do dětství a marnivě mlsat nebo si distingovaně hledat mezi nepřebernými druhy candies ty své, oblíbené. V každém případě není kam spěchat: čas na lodích Captain Candy přece plyne úplně jinak.

… prémiový. Ať už milujete sladké, kyselé, čokoládové nebo snad karamelové candies, potěší vás jejich prémiová kvalita. Suroviny i výrobce vybírali majitelé firmy opravdu pečlivě! Své dodavatele hledal Captain Candy po celé Evropě pět let, než se podařilo najít takové, kteří by odpovídali těm nejvyšším nárokům na kvalitu i vzhled. Jen plná, poctivá chuť.

… kosmopolitní. Své dobré jméno má Captain Candy už také ve světě. Jeho designové obchody najdete v chorvatském Dubrovníku nebo italských Benátkách a všude se těší skvělé pověsti. A u nás, v Praze, se do nich můžete podívat hned na čtyřech adresách: Melantrichova 11, Uhelný trh 6, Na Příkopě 10 a Karlova 7. Prožít si kousek svého sladkého dobrodružství můžete pak v pohodě i cestou z práce – otevřeno mají až do pozdních nočních hodin. A když budou chtít děti nakupovat a mlsat s vámi? Nechte se čas od času přemluvit. V obchodech Captain Candy je snadno naučíte, že správné je dopřát si jen to nejlepší.

Více na www.captain-candy.cz, kde si mimo jiné můžete candies také objednat on-line. Ať už podle svého, nebo v hotových balíčcích (zabalených ve stylových pirátských truhlách), které se mohou stát také skvělým dárkem pro přátele.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.