Sociální sítě
Nahoru

Oficiální absolventské hodinky Karlovy univerzity

Ve spolupráci s Karlovou Univerzitou (UK) připravila společnost ELTON hodinářská, jediný český výrobce hodinek PRIM, speciální hodinky určené pouze pro absolventy této tradiční instituce. Oficiální absolventské hodinky UK budou vždy připomínat životní úspěch, jakým bezpochyby je absolutorium takto významné univerzity.

Předměty, které máme spojené se studijním, nebo pracovním úspěchem nám obvykle tento významný okamžik připomínají celý život. Tradičním dárkem za dokončení vysokoškolského studia jsou proto již po několik desetiletí náramkové hodinky. Speciální edice absolventských hodinek UK je zdobena nejen znakem univerzity na dýnku, výjimečnost hodinek připomíná i písmeno „K“ (iniciála Karla IV.) na číselníku a stylizovaný znak UC (UNIVERSITAS CAROLINA) na sekundové ručce.

Zadní víko se znakem Karlovy Univerzity je možné dle přání individualizovat jménem absolventa a datem ukončení studia, případně také ozdobit korunku monogramem. Ideální dárek pro úspěšného absolventa, kterému se při každém pohledu na zápěstí vybaví pozitivní zážitek a hrdost z dosažení významného životního milníku.

Elegantní tvar pouzdra a čistý design číselníku, kvalitní švýcarský bateriový strojek nebo in-house mechanický strojek vyrobený v novoměstské manufaktuře – to jsou nadčasové hodinky, které se hodí pro každodenní nošení i pro výjimečné příležitosti.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.