Sociální sítě
Nahoru

Výstava ikonických hodinek na Žofíně už na podzim

Nejsou to pouze obří značky, jako Breitling, Omega, IWC, TAG Heuer či Grand Seiko, které v posledních letech lákají obdivovatele jemné mechaniky. Do jejich hledáčků se čím dál tím víc dostávají také malé nezávislé ateliéry, niche značky, ale také tuzemská produkce reprezentovaná jmény jako Luděk Seryn, Ondřej Berkus či Prokop & Brož. Zajímavý mix a reprezentanty současné hodinářské scény pak skvěle prezentuje výstava SEW, tedy Salon Exceptional Watches, která se až do loňského roku konala v Brně.

Výstava Salon Exceptional Watches zavítá do Prahy. Brány Žofína se otevřou 19. října a opět zavřou 20. října ve večerních hodinách.

Letos poprvé zavítá do Prahy, a to rovnou do nádherných prostor novorenesanční perly na Slovanském ostrově – do Paláce Žofín. Šestý ročník prodejní výstavy, který proběhne 19. a 20. října, představí nejednu novinku – koneckonců v mnoha případech budou zažívat na českém trhu časomíry svou premiéru. Chybět nebude samozřejmě ani soutěž o hodinky roku, ve které loni zvítězil chronograf ženevské značky Czapek. Součástí programu budou také přednášky a rozhovory moderované Igorem Sirotou, který se ve světě jemné mechaniky pohybuje už dlouhou řádku let.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.