Sociální sítě
Nahoru

Lagarto J&J otevírá na severu Čech

Gastronomické centrum severních Čech se koncem května rozrůstá o největší dílek skládačky. Tím je Lagarto J&J. Unikátní projekt, který se stane středobodem severočeské gastro scény. Lagarto se svými 5 pobočkami a Janem Hawelkou v čele jsou tomu určenými.

Severočeskému kraji vévodí po gastronomické stránce město Teplice. Koncem května se tento fakt utvrzuje díky nově otevřenému podniku Lagarto J&J a to těsně před zahájením lázeňské sezóny. V čele stojí zakladatel sítě značky Lagarto Jan Hawelka a jeho dlouholetý šéfkuchař z bistra Deli by Lagarto v Mostě Jacob Racek. Roky tvrdé dřiny s pěti pobočkami na severu Čech činí z nového podniku slíbený koncept, který gastronomické Teplice ještě více pozvedne. „Na otevírání podniků si začínám zvykat. Dělám si srandu. Ale každý rok otevíráme další a tento rok nás čeká ještě otevření dalšího podniku v září. Každopádně Lagarto J&J je první restaurační projekt a už nyní se těšíme na reakce hostů,“ říká majitel Jan Hawelka.

Bude se jednat o timeline food s klouzavým funkčním provozem. Každý se tedy může těšit od 8:00 do 10:00 na snídani, 10:00 až 11:00 kavárnu, 11:00 – 14:00 oběd, 14:00 – 17:30 cukrárnu, 17:30 až 19:00 aperitiv bar a od 19:00 do 22:00 na večeři. Navíc od 1.6. bude na velké terase s výhledem na celé Teplice otevřený bar vždy od 14:00 a to společně se Shisha lounge.

Co se týká stylu kuchyně, hlavní linkou je sharování. Ideální k rodinném obědu či večernímu posezení přátel. Reálným obrazem je kuře či steak uprostřed stolu s množstvím dipů a omáček. Nebudou chybět ani přílohy v podobě různých pyré či brambor v popelu. Z menu se dále můžeme těšit na grilované hovězí včetně stařených mas, drůbeže z lokálního chovu, pstruhy z místních Jiřetinských sádek a dokonalé burgery.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.