Sociální sítě
Nahoru

Marek Eben zůstává věrný značce Citroën

Marek Eben bude řídit v pořadí již 11. Citroën v řadě. C5 kombi nyní vyměnil za aktuální vlajkovou loď značky Citroën C5 Aircross v elegantní šedé barvě. Užívat si bude nejsilnější verzi motoru – 2.0 BlueHDI 180 – v kombinaci s osmistupňovou automatickou převodovkou.

Prvním vozem značky Citroën, který si známý herec, moderátor a v neposlední řadě také hudebník, pořídil, byl před víc jak 20 lety Citroën BX a od té doby je této značce věrný. Kromě designu je jedním z důvodů, proč má tyto vozy v oblibě, i potřeba měkkého podvozku a dostatečně velkého zavazadlového prostoru. To model C5 Aircross s inovativními tlumiči s progresivními hydraulickými dorazy, které umožňují lépe absorbovat a filtrovat velké i malé nerovnosti na vozovce a vytvářejí tak dojem „létajícího koberce“, beze zbytku naplňuje. „Když onemocněla moje žena, hledali jsme vůz, který by nebyl tvrdý a kam by se nám pohodlně vešel invalidní vozík. Zkusili jsme všechny možné značky, pak jsme sedli do Citroenu a nebylo co řešit.“

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.