Sociální sítě
Nahoru

Soutěž o vstupenky na OMV MaxxMotion NASCAR Show

Vyhrajte s portálem iLuxus.cz vstupenky na závodní víkend „OMV MaxxMotion NASCAR Show“, který proběhne poslední červnový víkend na Autodromu Most. Do České republiky se poprvé sjedou legendární americké závodní vozy NASCAR. Startovní pole NASCAR sestává z ikonických vozů s identickým motorem Chevrolet V8 o objemu 5,8 litru, výkonem 445 koňských sil, manuální čtyřstupňovou „H“ převodovkou a pohonem zadních kol. Auta jsou vybavena karbonovými karoseriemi bez světel (ty tvoří pouze samolepky), dveří a předních bočních oken, což znamená, že do vozů je nutné nastupovat oknem.

Kromě dvou závodů evropské série NASCAR Whelen Euro Series uvidíte také souboje nádherných historických sportovních vozů, které se do Mostu sjedou již potřetí. Chybět nebudou monoposty známé z velkých cen a proslulých světových závodních okruhů. Součástí závodního víkendu bude také sraz historických a amerických vozidel na diváckém svahu.

Ve hře jsou 4 denní vstupenky, které platí na tribunu, divácký svah i do depa závodních strojů.

Soutěžní otázky:

NASCAR se jezdí od roku:

a, 1946

b, 1948

c, 1950

Jediným českým zástupcem ve startovním poli jezdců NASCAR Whelen Euro Series je:

a, Tomáš Enge

b, Martin Doubek

c, Michal Penk

Prémiové palivo OMV MaxxMotion je k dispozici v provedení:

a, Benzín

b, Benzín i diesel

c, Diesel

Správné odpovědi zasílejte na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz. Výherci budou vylosování 13. června a ohlášeni na FCB. Lístky vyhrává 1., 10., 100. a 1000. správná odpověď.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.