Sociální sítě
Nahoru

Epocha dodržuje tradici a opět rozdává fantastické ceny

Již čtrnácté léto v řadě míchá EPOCHA pro své čtenáře doslova třaskavou směs napětí, originální zápletky a hráčské radosti. To vše se snoubí ve Velké letní čtenářské soutěži, které se již bez nadsázky dá říkat tradiční.

1. cena: Dárková poukaz v hodnotě 55 000 Kč na nákup libovolného zájezdu pořádaného CK FIRO-tour.

Epocha se za 14 let existence nejenže etablovala mezi stálice časopiseckého trhu, ale se svými více než 380 000 čtenáři patří mezi lídry v segmentu společenských titulů. Není tudíž náhodou, že byla Unií vydavatelů již třikrát oceněná prestižním titulem Časopis roku v kategorii Časopisy s prodaným nákladem od 50 000 do 100 000 ks. V roce 2014 se Epocha zařadila do skupiny elitních značek, když jí komise expert Brand Council programu Czech Superbrands ocenila cenou Czech Superbrands Award 2014.

2. cena: Dárková poukázka na luxusní pobyt na zámku Zbiroh v hodnotě 50 000 Kč.

Epocha tak dokázala, že je oprávněně vlajkovou lodí vydavatelství a že směr, kterým se vydala i způsob jakým rozvíjí brand image je důležitým potvrzením kvality obsahu časopisu i způsobu komunikace se čtenáři. Což potvrzuje i čtrnáctiletá tradice Velké letní soutěže, kterou Epocha pro své čtenáře připravuje.

3. cena: Královská dovolená na tři noci pro 4 osoby v apartmánu Loděnice Lipno včetně balíčku služeb v hodnotě 25 000 Kč.

Soutěže pokaždé jiné, pokaždé originální a vždy s celou řadou exkluzivních výher. Není tedy překvapující, že s Epochou už soutěžilo více než 100 tisíc lidí, radost jsme udělali bezmála devíti stům výherců cenami, jejichž celková hodnota se už dávno přehoupla přes magické 2 miliony korun.

4. cena: Pobyt pro dvě osoby na pět nocí v Zala Springs Golf Resort, v hodnotě 24 000 Kč, nedaleko lázeňského města Hévíz zahrnující i polopenzi, výukové lekce golfu a hraní. Maďarský Hévíz je jedinečný nejen léčivým termálním jezerem a svými wellness službami, ale rovněž nabízí bohatý zábavný program. Okolí je skvělé pro cyklistiku nebo pěší výlety, vyzkoušet můžete speciální sporty jako golf, segway, plachtění či navštívit zříceniny hradu s panoramatickým výhledem na jezero Balaton.

Letošní soutěž bude opět naprosto unikátní svým konceptem Epochální únikovky. Prověří u soutěžících schopnost logiky, důvtipu a samozřejmě nemalou míru znalostí a vytrvalosti. „První indicie a hlavně kód čtenářům odhalíme už 12. června. Po dobu čtyř měsíců budou soutěžící překonávat nástrahy osmi místností a desítek záludných úkolů. Rozhodně to nebude nic pro slabé povahy,“ slibuje Lenka Vlčková, šéfredaktorka časopisu Epocha.

5. cena: Balíček „Relax pro ženy“ pro 2 osoby na čtyři noci s polopenzí v hodnotě 15 700 Kč v hotelu Terra***Superior v Janských Lázních s pěti relaxačními lázeňskými procedurami, každodenním volným vstupem do lázeňského Aquacentra s minerální vodou z přírodního léčivého zdroje, s vířivkami a saunami.

Vynaložené úsilí soutěžících však bude skutečně velkoryse odměněno. Jestliže jsme v loňském roce doslova rozbili výherní bank, tak letos, i díky podpoře našich obchodních partnerů, tomu nebude jinak. Soutěží se o osmdesát cen za fantastických 350 tisíc korun.

6. cena: Hodinky Prim Pilot speciálně stvořené v Novém Městě nad Metují s rytinou Epocha 2019 na dýnku v ceně 10 500 Kč.

Největší šťastlivec si bude moct vybrat libovolný zájezd pořádaný cestovní kanceláří FIRO-tour v hodnotě 55 000 korun. Ale i další výherci se mohou těšit na luxusní prázdniny ať na zámku Zbiroh, v apartmánu Loděnice Lipno, maďarských lázních Hévíz nebo Janských Lázních.

7. a 8. cena: Pobyt v zámeckém hotelu Berchtold pro 4 osoby na dva dny se snídaní v hodnotě 9 200 Kč s prohlídkou zámku a parku.

V loňské soutěži se zúčastnilo téměř 10 tisíc soutěžících, letos však soutěž podpoříme letní spotovou kampaní v televizích Nova a Prima, a to od prvního kola soutěže v červnu až do srpna. Dá se tedy očekávat, že počet soutěžících výrazně naroste a hranici deseti tisíc hravě této překonáme. Zajímavý a potěšující je fakt, že i přes zvyšující se obtížnost soutěže, pouhých pět procent odpovědí bylo chybných.

9. cena: Medailová kolekce z výběrové řady PRAVDU NEUPÁLÍŠ od společnosti Národní numismatická epopej je z ryzího stříbra v ceně 8 000 Kč.

10. cena: Epochální nabídka Lepší TV na roční předplatné s balíčkem HBO v ceně 4 900 Kč.

11. cena: Mobilní telefon HONOR 8A v hodnotě 4 000 Kč s 8 jádrovým procesorem, RAM 3 GB, interní pamětí 32 GB a 13 Mpx fotoaparátem.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.