Sociální sítě
Nahoru

Luboš Říha: Novou výzvou DIC je projekt „Diamantová jistota“

Luboš Říha, prezident prestižní české firmy Diamonds International Corporation – D.I.C. stál už u jejího zrodu. Postupně se mu s obchodními partnery podařilo vybudovat nejen světovou síť butiků se šperky a hodinkami, ale také nabídnout daleko širší portfolio služeb. Společnost totiž svým klientům rovněž dopřává skvělé možnosti v podobě investic do diamantů.

Jak se změnil přístup Čechů k investicím do diamantů od doby, kdy jste otevřeli svůj první pražský showroom před více jak 10 lety?

Společnost DIC v Česku tehdy nastartovala obchod s investičními diamanty. Od té doby se hodně změnilo, svět se globalizuje a lidé nakupují více online. Určitě se zvýšila poptávka po menších diamantech. Klienti také necítí tlak krize jako tehdy, kdy nakupovali právě větší investiční diamanty. V roce 2009 jsme měli Diamantové výstavě přes 300 volných diamantů v hodnote miliónů eur, dnes přinášíme množství šperků z různých koutů světa v trendy designech.

Budete pokračovat dál v expanzi? Kde vidíte potenciál?

DIC nestagnuje, vybudovali jsme nový a modernejší diamantový showroom v Praze ve Washingtonově 5. Rozšířili jsme sortiment a klient si pod „jednou střechou“ bez problémů může koupit šperk, diamantové pánské anebo dámské hodinky, popřípadě investiční diamant, rovněž zlato a stříbro. Potenciál vidím v poskytnutí poradenství, širokého portfolia a kvalitních služeb klientovi. Je mnoho lidí, kteří touží po luxusním zboží, ale na jednorázovou investíci jim chybí peníze. Proto jsme uvedli unikátní projekt Diamantová jistota.

Můžete jej představit blíže?

Kdybych jej měl představit stručně, tak se jedná o online program postupného splácení na váš vytoužený šperk, diamant nebo hodinky v měsíčních platbách 60 dolarů a jejich násobků. Při pravidelném placení může Diamantová jistota vygenerovat různe bonusy a při aktivním zapojení i slušný pasivní příjem. Tento program nezná hranice, online registrace je velmi snadná, vše se dozvíte v klientské zóně na www.diamantovajistota.cz.

Více z rubriky Investice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.