Sociální sítě
Nahoru

Přijďte si pro „refresh“

Pražský Be Bop Bar skrývající se v prostorách hotelu Alcron u Václavského náměstí přichází v duchu blížícího se léta a parných dnů s novým koktejlovým menu. Bestsellery zůstávají, jinak by byli klienti tohoto podniku jistě zklamáni, ale menu nabídne 10 nových míchaných drinků.

Jejich společným cílem je osvěžení zákazníka a uspokojení všech jeho smyslů. Zrak bude ze stylu servírování a designu těchto signature koktejlů „nadšen“, stejně tak jejich konzumací jistě uspokojíte i čich, sluch potěší cinkání ledu v zajímavých formách podání drinků, které zaměstnají hmat, většina nápojů je totiž silně aromatická a chuť…o té ani nemluvě.

Kdo nechce prožít léto v pražských ulicích jen v potu, únavě a nekonečně ve spirále dlouhých dnů do začátku dovolené, ten ať se rozhodně zastaví „dobít baterky“ v pražském Be Bop Baru. Tento podnik je pražským „rolls roycem“ mezi koktejl bary. Žádný milovník míchaných nápojů odtud nebude odcházet zklamán a neuspokojen. A nyní je zde navíc nové menu plné energie a chutí.

Mezi novinkami a „must try“ jsou například:

Be Fragrance (Sloe gin, pedro ximenez, gentian)

Be King (Dark rum, cointreau, yuzu, vanilka, cider)

Be a Rockstar (Bourbon, jablečno skořicový shrub, třešňový džem, javorový sirup)

Be a Sorcerer (Slivovice, lemongras cordial, lychee, lemon, supasawa, hoeny)

Nealko Be a Mammal (Chai latte, plnotučné mléko, kondenzované mléko)

Společnou vlastností většiny novinek je ovocný akcent. Některé drinky jsou však i sladší a těžší, jejich složkou je pak zejména chocolate bitters či javorový sirup. Pro ty, co chtějí začít večer třeba limonádou, zde mají na výběr pět příchutí. Neváhejte a přijďte zažít léto do Be Bop Baru.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.