Sociální sítě
Nahoru

Karlovy Vary nejen o festivalu

Karlovy Vary jsou krásné město na západě Čech. Většina národa toto místo vnímá hlavně kvůli filmovému festivalu, který se zde uskuteční na přelomu června a července, tak jako každý rok. Ale tento skvost ukrytý v údolí nabízí mnoho dalších důvodů k návštěvě i během letních měsíců.

Ať už se vypravíte do Karlových Varů na filmový festival či během léta, nebudete litovat. Atmosféra tohoto západočeského města se musí zažít. Údolí skýtá tajemství pěti kolonád, dvou zachovalých historických lázní, deseti kostelů, čtyř vyhlídek, Muzea Jana Bechera, tří kin, Motýlího domu na Dianě, nespočtu masáží za více než příznivé ceny, vnitřního bazénu v lázních, léčebných pramenů a oplatek různých druhů. Toto je jen malý výčet možností, příjemného programu na míru pro rodiny s dětmi, kamarády, manželé či přátelé. Každý si najde to své. Navíc atmosféra města je všeříkající. Nádherné domy schované v syté zeleni. Karlovarské klima je surové a flóře se zde daří.

Dobrý tip na výlet, dovolenou nebo prodloužený víkend. Abyste mohli nasát život v Karlových Varech plnými doušky, jsou zde ještě dobré rady na ubytování a dobrou stravu. Revelton Suites a Revelton Studios jsou ubytovací domy, které se nacházejí v samém centru města. Jsou jiné než ostatní, skýtají tajemství nájemních bytů či hotelů. Doslova malé bytové jednotky k pronájmu, tedy plně vybavené a soběstačné k dennímu životu. Každý host se zde cítí jako doma. Uvolněně a komfortně. Navíc za příznivou cenu.

Nejlépe hodnoceným gastronomickým zařízením Karlových Varů je dle Tripadvisoru Bagel Lounge. Podnik na hlavní třídě, který láká k zážitku. Chlebové housky s dírkou totiž dokáží překvapit. Navíc se zde koná plno akcí a mají tu výbornou kávu. Prostě to tu žije. Takže pokud se chcete kvalitně a dobře najíst, Bagel Lounge je jistotou.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.