Sociální sítě
Nahoru

Zajímavá kooperace: RIMOWA x Alex Israel

Vycházející z barevné palety jeho současných maleb, losangeleský umělec Alex Israel vytvořil nový design limitované edice kufrů RIMOWA Original v barvách evokujících západ slunce v L.A. Jeho charakteristická tvorba prolínajících se barev byla za použití inovativních polygrafických technik přenesena na hliník. Tato unikátní spolupráce dala vzniknout jedinečné kolekci kufrů ve dvou provedeních s duhovou škálou zářivých barev . Originální design doplňují v tónu ladící kolečka, kožené cestovní visačky s barevným profilem umělce a exkluzivní set nálepek na kufr s ilustracemi ikonických míst L.A. a děl Alexe Israele. Interiér kufru s cenovkou 55 700 Kč zdobí černá podšívka s monogramy.

Při tvorbě designu kufrů jsem si položil jednoduchou otázku: Jak bych chtěl, aby vypadal kufr, který povezu na letišti v Los Angeles? Často létám a právě obloha nad L.A. je tím, na co se tak rád dívám,“ říká Alex Israel.

Jsme moc rádi, že jsme spojili síly s Alexem Israelem, jedním z nejzajímavějších světových umělců, a mohli představit, troufám si říct, nejlépe zkonstruovaný kufr, který jsme kdy vytvořili. Jde o unikátní počin jak pro Alexe, tak pro značku RIMOWA, oslavující dokonalou estetiku a ducha Los Angeles, centra americké kultury,“ doplňuje Alexandre Arnault, CEO RIMOWA.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.