Restaurace Alcron si v čele s head chefem Jakubem Černým připravila pro své hosty letní novinky, které se od této chvíle vyjímají v degustačním menu. Jsou to nabité pokrmy, plné chutě a slunce.
Head Chef Jakub Černý si se svým týmem připravil v degustačním menu sezónní novinky. Jsou jimi hned 3 pokrmy, které rozšiřují nabídku. Ceviche ze sumce s Cantaloupe a cukrovým melounem. Zajímavostí je, že ceviche se v Alcronu marinuje v energetickém nápoji Red Bull společně s červeným hroznovým vínem, bezovým sirupem a tabascem. Absolutně plná chuť, která zaujme na první sousto. „Snažím se restauraci Alcron vyvést z jistého stereotypu a nápadů mám opravdu hodně. Baví mě, že stálé hosty to neodrazuje, ba naopak. Takže každé 3 týdnu zavádím asi tak 3 nové pokrmy. Nyní jsou to doslova nabité pokrmy energií,“ říká head chef Jakub Černý.
Další novinkou na menu bude studený překrm Divoký losos s okurkou, aloe vera a podmáslím. Klasika, která díky týmu restaurace Alcron bude dotažená k dokonalosti. Poslední novinkou je Melounové gazpacho. Ideální pokrm na horké letní dny.