Od začátku července nastává v restauraci La Rotonde víkendová změna. V letním čase nebudou fungovat již zavedené sobotní a nedělní brunche. Prázdniny a přívětivé počasí volá po novince. Tou je nedělní grilování, které se uskuteční vždy během července a srpna od 12:00 hod do 15:30 hod na terase La Rotonde. Za speciálním menu stojí executive chef Roman Paulus.
La Rotonde se pod taktovkou executive chefa Romana Pauluse mění v energickou restauraci, která otevírá své dveře široké veřejnosti. Kromě unikátního cenově příznivého business menu přichází s víkendovým letním programem. Zavedené brunche vystřídá během léta grilovací nedělní odpoledne, vždy v časovém horizontu od 12:00 hod do 15:30 hod.
Speciální grilovací menu, které je rozšířené od stávajícího, jenž je v nabídce každodenně. Hosté se mohou jedinečně těšit na vůni uhlí a grilujících se surovin a to rovnou z přímého přenosu na zdejší zahrádce. „Strašně se na nedění grilovací akce těším. Budu moci být blízko lidem, mluvit s nimi a užívat si sluníčka. Co si více v létě přát,“ říká executive chef Roman Paulus.
V nedělní odpoledne hosté mají na výběr širokou škálu dobrot na studeném bufetu, cukrářské delikatesy a hlavně grilované maso z české farmy Mitrov či mořské delikatesy, které přenesou hosta stovky kilometrů jinam. Na prkénku se tedy objeví vepřové, jehněčí, losos, krevety či tuňák. Samozřejmě je myšleno i na vegetariány, ti si budou moci vybrat z nepřeberného množství sezónní zeleniny. Cena grilovacího odpoledne je 999 Kč (cena včetně nealko nápojů), 1199 Kč (cena včetně piva, vína a nealko nápojů).