Sociální sítě
Nahoru

Ideální prázdninový relax v centru Prahy

Od začátku července nastává v restauraci La Rotonde víkendová změna. V letním čase nebudou fungovat již zavedené sobotní a nedělní brunche. Prázdniny a přívětivé počasí volá po novince. Tou je nedělní grilování, které se uskuteční vždy během července a srpna od 12:00 hod do 15:30 hod na terase La Rotonde. Za speciálním menu stojí executive chef Roman Paulus.

La Rotonde se pod taktovkou executive chefa Romana Pauluse mění v energickou restauraci, která otevírá své dveře široké veřejnosti. Kromě unikátního cenově příznivého business menu přichází s víkendovým letním programem. Zavedené brunche vystřídá během léta grilovací nedělní odpoledne, vždy v časovém horizontu od 12:00 hod do 15:30 hod.

Speciální grilovací menu, které je rozšířené od stávajícího, jenž je v nabídce každodenně. Hosté se mohou jedinečně těšit na vůni uhlí a grilujících se surovin a to rovnou z přímého přenosu na zdejší zahrádce. „Strašně se na nedění grilovací akce těším. Budu moci být blízko lidem, mluvit s nimi a užívat si sluníčka. Co si více v létě přát,“ říká executive chef Roman Paulus.

V nedělní odpoledne hosté mají na výběr širokou škálu dobrot na studeném bufetu, cukrářské delikatesy a hlavně grilované maso z české farmy Mitrov či mořské delikatesy, které přenesou hosta stovky kilometrů jinam. Na prkénku se tedy objeví vepřové, jehněčí, losos, krevety či tuňák. Samozřejmě je myšleno i na vegetariány, ti si budou moci vybrat z nepřeberného množství sezónní zeleniny. Cena grilovacího odpoledne je 999 Kč (cena včetně nealko nápojů), 1199 Kč (cena včetně piva, vína a nealko nápojů).

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.