Sociální sítě
Nahoru

Salámky plněné masem pro kočičí miláčky

Známe to všichni. Kočky, ty to mají na salámu. Tedy vše, až na svůj jídelníček. Jsou to zkrátka mlsouni, jejichž chuťové buňky jen tak něco neuspokojí. Abyste svým kočičím parťákům udělali radost, oživte jim menu lahodnými salámky pro kočky Brit Premium by Nature. Ty obsahují 95 % masa s droby a díky své skvělé chuti nadchnou všechna plemena i věkové kategorie koček.

Kočky preferují maso a jsou náročné na rozmanitou stravu. A jak se říká, láska prochází žaludkem. U našich koček to platí dvojnásob. Pokud chcete mňoukáčovi ukázat, že vám na něm záleží, naservírujte mu dobrotu plnou masa. Za vřelé přivítání si přece zaslouží jedinečnou dobrotu. Oproti granulím jsou „mokrá“ krmiva více voňavá a atraktivní, protože kočičce mohou připomínat stravu jejího dvounohého spolubydlícího.

Nabídněte mu salámky Brit Premium by Nature s vysokým obsahem masa (95 %). Konzistence masového paté s jemně krájenými droby v kombinaci s losovým olejem a přidaným taurinem dělá ze salámků nejen extrémně lahodnou, ale také zdravou a lehce stravitelnou pochoutku. V jejich složení zcela určitě nenajdete žádné konzervanty ani sóju.

Nové salámky Brit Premium by Nature jsou kočičím fajnšmekrům k dispozici hned ve třech různých příchutích: kuře s kachnou, kuře s králíkem a kuře s krocanem pro kastrované kočky. Salámky je možné podávat samostatně nebo jako „vylepšení“ granulek.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.