Sociální sítě
Nahoru

Zeštíhlete před létem svůj notebook

Počasí tomu možná zatím neodpovídá, ale datum v kalendáři mluví jasně – léto se pomalu ale jistě blíží a je potřeba se na něj připravit. K létu také patří už tradiční vlna odhazování přebytečných kil. Ale proč byste se měla s tímhle úkolem mořit jenom vy sama? Jen ať hezky zhubne také brašna, kterou s notebookem každý den taháte do práce. Od teď už můžete dát sbohem bolavým zádům z tahání neforemného počítače. Lenovo Yoga S730 totiž zavádí nový standard pro výjimečně tenké a stylové notebooky.

Se svým okouzlujícím designem z leštěného hliníku v černém nebo platinově šedém provedení vám může Lenovo Yoga S730 dělat stylového společníka kdekoliv a kdykoliv. S váhou pouhých 1,1 kg ho můžete vzít na jakoukoliv pracovní schůzku a po návratu do kanceláře pohodlně pokračovat v práci. Jen dejte pozor, abyste ho omylem nezaložily mezi složky s dokumenty. S tloušťkou 11,9 mm je totiž tak tenký, že ho můžete snadno ztratit třeba v hromadě časopisů.

I přes svůj působivý vzhled není Lenovo Yoga S730 zvyklý dělat kompromisy a ústupky pokud jde o výkon. Je totiž poháněný nejnovější osmou generací procesorů Intel, které nabízí o 40 % vyšší výkon než jeho předchůdci. Díky tomu snadno zvládne jakoukoliv práci, kterou si pro něj připravíte, od multitaskingu více aplikací až po editování videa. Můžete si tak být jistá, že váš nový notebook bude okamžitě připravený k práci, kdykoliv to budete potřebovat.

Důležité je ale myslet i na zábavu. Na 13,3palcovém IPS displeji s jemným FullHD rozlišením bude radost sledovat oblíbené filmy nebo seriály. Celkový zážitek ještě umocní trojrozměrný zvuk systému reproduktorů Dolby Atmos, se kterým budete mít pocit, že jste přímo uprostřed akce.

Více informací nejen o tomto notebooku naleznete na www.lenovo.cz

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.