Sociální sítě
Nahoru

Střecha Centra Černý Most se v létě promění v letní kino

Střecha Centra Černý Most se během léta promění v příjemné letní kino. Už počtvrté tak návštěvníci budou moci zdarma zhlédnout vybrané snímky z tuzemské filmografie. Od 20. června do 22. srpna bude k promítání připraveno celkem 10 snímků, které si až na první a poslední film vybrali diváci sami od 2. do 20. května pomocí hlasování na facebookové stránce Centra Černý Most. Vybírali ze 13 snímků nominovaných na Českého lva 2018.

První a poslední film budou koprodukční filmy televize Prima, partnera akce. Program startuje rodinnou pohádkou Čertoviny, jejíž promítání se ponese ve slavnostním duchu. Návštěvníci kina se tak mohou těšit na jedinečnou atmosféru, zajímavý doprovodný program pro děti a soutěže o dárky v režii moderátora Michala Kavalčíka. Posledním filmem, který se bude promítat 22. srpna, je snímek Po čem muži touží s Annou Polívkovou a Jiřím Langmajerem v hlavní roli.

Kino má kapacitu neuvěřitelných 1000 míst, a když je venku hezky, skutečně se zaplní. K dispozici je navíc i VIP zóna s kapacitou 100 míst, kde si u oblíbeného filmu můžete vychutnat výborné občerstvení,“ říká manažerka centra Michalea Matlasová.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.