Sociální sítě
Nahoru

Večer gentlemanů v barber shopu Gentlemen Brothers

Gentlemen Brothers Exclusive, prémiová pobočka oblíbeného barber shopu v pražské Myslíkově ulici, se na jeden večer proměnila v hotspot pánských lifestyle trendů a kultury. Ryze pánské holičství na své premiérové party v rámci chystané série gentlemanských večerů přivítalo na stovku hostů, mezi nimiž se objevily kromě stálých zákazníků i slavné tváře.

Ještě než přišly na řadu osvěžující koktejly z rukou ambasadora značky Campari Milana Zaleše, které provázely celým horkým letním večerem, pánové si mohli vyzkoušet kvality vůbec prvního elektrického vozu automobilky Audi. Kůži interiéru sportovního SUV e-tron však brzy nahradila robustní kožená křesla uvnitř holičství, kde byly názorně předvedeny tradiční holičské techniky a hosté si mohli nechat upravit vlasy a vousy od mistrů řemesla.

Jedním z partnerů večera byl zakázkový krejčovský salon O´black, který se specializuje na made-to measure výrobu stylových obleků a košil pro muže. O komplexním doladění stylu se hosté mohli poradit také se zástupcem Michala Pavlase, který na míru šije pro změnu boty.

Představitelem dalšího mužským srdcím blízkého řemesla byly švýcarské hodinky Oris reprezentované hodinářstvím Koscom. Značka je oficiálním partnerem Movemberu, takže její kreace vyznavači pěstěných vousů samozřejmě ocenili.

S příjemným večerem se pánové rozloučili ve společnosti ambasadora doutníkové značky Perdomo Jana Albrechta, který mimochodem stejnou reprezentativní pozici zastává i pro ikonické guatemalské rumy Zacapa. Pro party zaštítěnou magazínem Top Class vybral několik druhů doutníků této prestižní manufaktury, jejichž plná chuť ideálně dotvořila uvolněnou atmosféru úterního večera v klubovém stylu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.