Sociální sítě
Nahoru

Rimowa přichází v barvičkách

Být originální a vyjádřit sebe sama je pro mnohé cestovatele a jejich zavazadla stejně důležité jako odolné materiály, kvalitní zpracování a spolehlivost. Někteří volí nálepky či různé doplňky na kufry, jiní sáhnou po výrazné barvě samotného kufru. RIMOWA, prémiový výrobce cestovních zavazadel představuje novou sezónní kolekci polykarbonátových kufrů Essential ve čtyřech zářivých barvách pro ty, kdo se nebojí vystoupit z davu.

Vyrobené v typickém drážkovaném designu RIMOWA, výběr jednotlivých odstínů není nahodilý, ale má svůj účel a identitu. Zatímco cestovatelé se soustředí zejména na cílovou destinaci, RIMOWA hledá způsoby pro zjednodušení a zpříjemnění samotné cesty „mezitím“. V souladu s touto filozofií jednotlivé barvy vycházejí ze vzdušného pohledu do vzdálených souřadnic, které mohou být viděny pouze z letadla – letmé dojmy z odlehlých míst, které míjíme a tolik toužíme objevit.

Nové barvy RIMOWA Essential zahrnují odstín Coral, jehož výrazná korálová barva byla inspirována růžovým jezerem Hillier v západní Austrálii; odstín Slate získal své šedivé tóny v dolech v Indonésii; odstín Sage odkazuje na rozsáhlé zelené pláně Jezerní oblasti v severozápadní Anglii; a šafránově žlutý odstín Saffron vyvolává vzpomínky na vlnící se zlatavě žlutá pole.

Každý element kufru je propracovaný do posledního detailu v monochronní barvě, od rukojeti přes zip a destičku s logem značky až po rohy pod kolečky, dodávající kufrům svěží a moderní vzhled.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.