Sociální sítě
Nahoru

Nový Spider-Man je sice daleko od domova, ale blízko Česka

Již zítra (4. července) dojde k uvedení nového filmu ze série Spider-Man: Daleko od domova. Významnou roli si kromě Toma Hollanda ve filmu zahraje také naše hlavní město.Známý superhrdina se ve snímku Spider-Man: Daleko od domova vydá se svými kamarády Nedem, MJ a dalšími na prázdniny do Evropy. I když chce během tohoto pobytu superhrdinství na chvíli odložit stranou, úplně se mu to nepodaří.

V exkluzivní předpremiéře se tento film objevil ve zcela zaplněném sále hotelu Thermal v Karlových Varech. Vzbudil zde samé kladné ohlasy a také několik potlesků. Ty byly slyšet hlavně když se na obrazovce objevila Praha a Liberec. Obě česká města hrají v novém snímku ze světa Marvel Cinematic Universe opravdu podstatnou roli.

V novém díle Spider-Mana tak uvidíte záběry na Národní divadlo, pohled na Hrad, Karlův most, kino Lucerna, které se ve filmu promění v operu, ale nechybí třeba i pražské Hlavní nádraží či náměstí Dr. Edvarda Beneše v Liberci, které se však ve filmu také vydává za Prahu.Spider-Man se podívá také do LondýnaTato povedená propagace našeho hlavního města však nebyla úplně zadarmo. Praha tvůrcům marvelovky zaplatila 5 milionů korun, což je však ve srovnání s dosahem filmu spíše jen symbolická částka.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.