Sociální sítě
Nahoru

Šperkařský dům Boucheron odhalil novou kolekci Jack

Hravá, spontánní, troufalá a nezávislá kolekce Jack otevírá novou kapitolu v historii klenotnického domu Boucheron a nabízí nové možnosti, jak šperky nosit. Jejím mottem je: Žádná pravidla, žádné omezování. Vyzývá k tomu, dát volný průchod představivosti a kreativitě ženy. A jaké je tajemství kolekce Jack?

Zlatý uzávěr, který je buď celý zlatý, nebo částečně ozdobený diamanty, a skrývá v sobě spojení inspirované hudebními jack konektory. Jack probouzí fantazii a přináší možnost nesčetných kombinací.

„Jack by Boucheron“ není jenom náramek. Ovíjí se a zase odvíjí, podle nálady. Může být ve žlutém nebo bílém zlatě; můžete si ho obtočit jednou, třikrát nebo šestkrát; může být použit samostatně či ve více kombinacích. Můžete ho nosit kolem krku, na zápěstí, jako ozdobu na vlasy nebo i k zvýraznění půvabného pasu. Záleží jen na vás – noste ho prostě tak, jak chcete.

Existuje mnoho způsobů, jak nosit šperk Jack by Boucheron:

Barock’n roll

Sepněte tři Jacky dohromady tak, aby se vytvořily tři smyčky. Namíchejte bílé a žluté zlato a oviňte volně kolem krku jako dlouhý náhrdelník. Chcete-li, aby si ostatní všimli vašeho kaskádovitého náhrdelníku s uzávěrem, vezměte si ho k obyčejné košili či nenápadnému svetříku. Pokud chcete vypadat sebevědomě, rockově a elegantně, tento šperk je pro vás nezbytný.

Bezva pásek

Detail, který všechno mění: Šestismyčkový Jack v bílém zlatě s uzávěrem pokrytým diamanty ladně obepne pas a v mžiku oka promění vaše všednodenní obyčejné černé šaty na večerní róbu.

Klasická elegance

Jeden Jack přitahuje pozornost k vašemu zápěstí a druhý máte střízlivě třikrát ovinut kolem krku. To je ta správná kombinace, jak být elegantní.

Bohémský styl

Dva spojené trojsmyčkové Jacky oviňte těsně kolem zápěstí, aby vytvářely manžetový dojem. Další je umístěný na hlavě jako čelenka. Tyto nádherné detaily inspirované lidovou tvorbou budou perfektním doplňkem k vašemu bohémskému a hippie vzhledu.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.