Sociální sítě
Nahoru

Star Wars uvádí sbírku unikátního nábytku pro největší fanoušky

Zatímco fanoušci čekají na uvedení v pořadí již devátého a zároveň posledního dílu ságy Star Wars – Vzestup Skywalkera, mohou si čekání zkrátit třeba nákupem skutečně originálního nábytku.

Ke konci června byla v Disneylandu v kalifornském Anaheimu otevřena speciální sekce věnovaná právě Star Wars a jen pár dní po otevření zde zloději ukradli několik kusů vybavení, které pak prodávali na internetu a světě div se, lidé si tyto kousky kupovali.

Nyní však existuje legální cesta, jak se ke speciálním kouskům s tematikou Star Wars dostat. Disney se totiž spojil s filipínským designérem Kennethem Cobonpuem, se kterým dal dohromady špičkovou řadu nábytku Star Wars.

Ze všeho nejdřív byla tato kolekce v omezeném množství uvedena pouze na Filipínách, ale nyní bude k dostání ve vícero obchodech po celém světě. V kolekci nechybí sedací soupravy, stolečky i speciální lampičky.

Ceny nábytku začínají v přepočtu na 14 000 Kč a například za extravagantní křeslo v černém či bílém provedení zaplatíte něco málo přes 60 tisíc Kč.

Bohužel si zatím ani jeden kousek z kolekce nemůžete objednat online, ale na webu designéra (více zde) najdete distributory, u kterých se tato kolekce objeví a nechybí mezi nimi ani Česká republika.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.