Sociální sítě
Nahoru

Království klidu v srdci Čech

Na okraji Středočeského kraje a kraje Vysočina, jen hodinku od Prahy se rozprostírá malebné lesní sídlo Chateau Hostačov. Jsou to zdánlivé maličkosti a detaily, které toto místo dělají mezi dalšími zámeckými hotely skutečně výjimečné, ale pokud Hostačov zažijte na vlastní kůži, uvědomíte si, že jsou to právě tyto detaily, které udělaly váš pobyt tak unikátní.

Pohodlné pokoje, jejichž kouzlu rychle propadnete, jsou vybaveny unikátním starožitným nábytkem, který umocňuje jejich nezaměnitelný styl a atmosféru. Vy tak hravě zapomenete na všechny starosti všedních dní.

V Chateau Hostačov se lze nechat hýčkat, lenošit ale i sportovat. Pokoje jsou totiž vybaveny vířivou vanou, takže si je možné vychutnat malé soukromé wellness. Pro sportovce je v zámecké zahradě připraven bazén, v parku pak tenisový kurt a také nejdelší discgolfové hřiště v Čechách. Na recepci si můžete zapůjčit kola a vydat se na vyjížďku např. do nedalekého pohádkového zámku Žleby. Stejně tak si můžete zahrát discgolf na největším a nejkrásnějším discgolfovém hřišti v České republice, které se rozkládá přímo v zámeckém parku.

Útulná restaurace naláká na menu kombinujícím moderní českou gastronomii s chutěmi zemí Commonwealthu, se kterými majitelé pojí rodinné vazby. Chateau Hostačov je skvělým útočištěm pro páry i rodiny. Ale stejně tak se může stát místem pro dokonalou společenskou či firemní událost bez jakýchkoliv omezení. Pokud se tedy chystáte k velké životní změně, Chateau Hostačov může být ideálním místem i pro oslavu svatebního dne (pro případné rezervace lze využít mail info@chateau-hostacov.cz nebo telefon: +420 569 433 198).

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.